Lansarea noului Realme GT 6 ar putea fi întârziată. Primul transport de dispozitive a fost furat

18.06.2024
Lansarea noului Realme GT 6 ar putea fi întârziată. Primul transport de dispozitive a fost furat

Lansarea noului smartphone Realme GT 6 ar putea fi decalată din cauza unei situații neprevăzute. Se pare că primul transport de telefoane a fost furat, iar compania nu a reușit să le recupereze.

Lansarea oficială pentru noul Realme GT 6, care urmează să aibă loc în Spania, pare că nu va decurge așa cum ne-am fi așteptat. Primul transport de smartphone-uri, lot care era destinat magazinelor locale, a dispărut, relatează 9To5Google.

Doar două zile ne mai despart de lansarea noului smartphone Realme GT 6, iar lucrurile nu par prea fericite pentru producător. Într-o postare pe Twitter/X, contul oficial Realme Spania a explicat că întregul transport GT 6 a fost furat în timpul transportului. Eforturile de recuperare s-au dovedit zadarnice și nu este clar unde a dispărut transportul. Acest lucru a întârziat lansarea noului telefon în Spania:

„Dragă familie adevărată, trebuie să vă cerem scuze. Din motive pe asupra cărora nu avem control, telefoanele noastre realme GT 6 au fost furate în drum spre Spania. Nu am reușit să le recuperăm, deși am făcut tot posibilul, așa că nu vom putea garanta experiența în magazin pe care ne-am dori-o în săptămâna lansării. Ne cerem scuze sincer pentru orice inconvenient cauzat”, se arată în postarea făcută de Realme Spania pe X.

Lansarea noului Realme GT6 va avea loc pe 20 iunie

Data de lansare pentru Realme GT 6 rămâne 20 iunie, dar nu vor exista dispozitive în regiune pentru o perioadă. Realme nu are de ales decât să întârzie sau să anuleze orice experiență programată în magazin pentru curioși.

Noul Realme GT 6 este un mid-ranger care se laudă cu o fișă de specificații solidă, care include un afișaj de 120 Hz capabil de o luminozitate maximă de 6.000 de niți, o baterie de 5.500 mAh cu încărcare cu fir de până 120 W, procesor Snapdragon 7+ Gen 3, 8 sau 12 GB RAM și până la 512 GB de stocare internă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult