LeTV publică imagini cu noul lor telefon L10. Încă un telefon al cărui design e inspirat de gama iPhone 15 Pro

24.06.2024
LeTV publică imagini cu noul lor telefon L10. Încă un telefon al cărui design e inspirat de gama iPhone 15 Pro

După o lungă perioadă fără noutăți, producătorul chinez de telefoane LeTV revine în forță cu un nou model 4G: L10. Acesta seamănă izbitor cu dispozitivele din seria iPhone 15 Pro și are o particularitate cel puțin amuzantă. Modelul a fost deja aprobat de Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China. Iată primele specificații și imagini pentru interesantul LeTV L10.

Design

Primul lucru care sare în ochi din imaginile publicate online cu noul telefon este aspectul. LeTV L10 seamănă mult cu seria iPhone 15 Pro, și nu ne referim doar la exterior. Camerele sunt și ele identice ca poziționare și design, dar există o chichiță: doar una poate fi folosită. Ca să o diferențieze de celelalte două care sunt doar de umplutură, echipa din spatele LeTV a adăugat cuvintele „AI Camera” fix lângă modulul de cameră Deco. De aici putem concluziona că această cameră va utiliza inteligența artificială pentru a oferi cele mai tari poze.

Dimensiunile telefonului sunt următoarele: 165.1×76×9.8 mm. L10 cântărește 216g.

Specificații

LeTV L10 are un ecran TFT de 6.56 inci cu o rezoluție de 1612 x 720 pixeli. Telefonul beneficiază de un procesor octa-core cu frecvență de 2,05GHz și e foarte posibil să fie un MediaTek Helio G95. Ceea ce s-ar traduce printr-o performanță suficientă pentru utilizarea de zi cu zi. Modelul este echipat cu o baterie generoasă de 5.000 mAh și promite o autonomie bună. În ceea ce privește memoria RAM și stocarea internă, vorbim de 3/4/6/8GB și 64/128/256/512GB, cu suport pentru extindere până la 128GB.

Camera principală de pe spatele LeTV L10 este de 16 MP, iar cea frontală de 5 MP.

Judecând după specificațiile mai mult decât decente puse la dispoziție până acum, LeTV L10 se vrea a fi un nou telefon entry-level din partea companiei chineze. Rămâne de văzut când va fi disponibil la nivel global și la ce preț îl vom putea achiziționa.

Sursa: php.cn

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult