Motorola anunță data lansării oficiale pentru noile telefoane pliabile din gama Razr 50

19.06.2024
Motorola anunță data lansării oficiale pentru noile telefoane pliabile din gama Razr 50

Ceea ce părea un zvon acum o lună devine realitate odată cu recentul teaser trailer postat de Motorola pe contul lor oficial X. Noua generație de telefoane pliabile Razr 50 va fi lansată pe 25 iunie în SUA.

Videoclipul de doar 10 secunde postat de Motorola nu dezvăluie prea multe detalii despre cele două modele din gama Razr 50. Putem observa că acestea sunt fabricate din piele vegană și că fiecare dintre ele are o altă culoare. După ce am pus clipul pe pauză, am putut distinge șapte nuanțe diferite. Câteva care atrag atenția sunt verde metalic, violet, portocaliu sau negru.

Numele pentru noile modele Motorola Razr destinate pieței din Europa rămân aceleași: Razr 50 și Razr 50 Ultra.

Motorola Razr 50 

Specificațiile și prețul pentru modelul pliabil de bază Motorola Razr 50 nu suferă nicio modificare. Singura noutate o reprezintă culorile: gri cărbune, nisipiu și portocaliu.

Un alt detaliu care merită menționat: ecranul extern al acestui model este mai mic decât cel de pe Razr 50 Ultra. Primul are un bezel proeminent în partea de sus, în timp ce al doilea este mult mai subțire.

Motorola Razr 50 Ultra

Nici pentru acest model pliabil nu avem schimbări majore față de articolul scris acum o luna. Este foarte probabil ca Motorola Razr 50 Ultra să fie disponibil în nuanțe de piersică, albastru și verde metalic.

Vom vedea dacă apar alte schimbări sau totul rămâne la fel pentru Motorola Razr 50 și Motorola Razr 50 Ultra în aproximativ o săptămâna, la evenimentul organizat de Motorola în SUA.

Sursa: techradar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult