Motorola Edge 50 Neo și Edge 50, disponibile acum și în România. Iată prețurile

30.08.2024
Motorola Edge 50 Neo și Edge 50, disponibile acum și în România. Iată prețurile
Sursa foto: Motorola

Motorola, un brand cu tradiție în industria telecomunicațiilor, a lansat noile modele din seria Edge 50 pe piețele din Europa, inclusiv cea din România.

Edge 50 Neo

Acest model se poziționează ca o opțiune pentru utilizatorii care caută un echilibru între performanță și buget.

Unul dintre lucrurile cu care se laudă este ecranul LTPO pOLED de 6,4 inci cu o rezoluție de 1220 x 2670 pixeli și o luminozitate maximă de până la 3.000 de niți.

Display-ul este protejat de Gorilla Glass 3 și are certificare SGS pentru reducerea luminii albastre. Este disponibil în patru nuanțe Pantone: Nautical Blue, Grisaille, Poinciana și Latte. Textura de pe spate este din piele vegană și vine cu o husă de protecție asortată la culorile disponibile.

Procesor și camere

Sub capotă se află un procesor MediaTek Dimensity 7300 si până la 12 GB RAM, plus 512 GB stocare internă. Bateria este de 4310 mAh cu suport pentru încărcare prin cablu TurboPower de 68W (încărcătorul este inclus în cutie) și încărcare wireless de 15W.

Pasionații de poze vor aprecia setul de camere al acestui model. Camera principală de 50 de megapixeli se bazează pe senzorul Sony LYT-700C și este completată de o cameră ultra-wide de 13 megapixeli și un teleobiectiv de 10 megapixeli cu zoom optic 3x.

Pe față găsim o cameră de 32 de megapixeli pentru selfie-uri.

Senzor de amprentă integrat în ecran

Acest dispozitiv beneficiază de certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, precum și de certificarea militara MIL-STD 810H.

Telefonul dispune de conectivitate 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC  În plus, Edge 50 Neo vine cu un senzor de amprentă integrat în ecran, suport pentru deblocare facială și un port USB Type-C.

Ambele dispozitive oferă 5 ani de actualizări Android.

Edge 50

În paralel cu lansarea noului model, compania a anunțat și disponibilitatea globală a lui Edge 50. Acesta vine cu două finisaje din piele vegană și unul din piele vegană suede.

Cu un ecran mai mare de 6,7 inci și o baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, atât prin cablu (68W) cât și wireless (15W), telefonul se adresează utilizatorilor care preferă un dispozitiv mai robust. Procesorul este un Snapdragon 7 Gen 1 AE.

Ambele modele rulează pe cea mai recentă versiune de Android, customizată cu interfața Hello UI a Motorola.

Prețuri în România

Edge 50 Neo are un preț de pornire de aproximativ 2000 RON pentru varianta cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Versiunea cu 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare pornește de la aproximativ 2400 RON.

Modelul Edge 50 poate fi cumpărat de la partenerii autorizați Motorola la prețul de aproximativ 2500 RON.

Sursa: Gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult