Motorola lansează noul Moto g85 5G în România. Cât costă primul telefon cu ecran OLED curbat din gama Moto g

10.07.2024
Motorola lansează noul Moto g85 5G în România. Cât costă primul telefon cu ecran OLED curbat din gama Moto g
Foto: Motorola

Motorola se concentrează pe segmentul smartphone-urilor accesibile prin anunțarea celui mai nou membru al familiei moto g: Moto g85 5G. Cu acest dispozitiv, Motorola își propune să împingă limitele design-ului pentru un dispozitiv mid-range și lansează pentru prima dată un telefon din gama Moto g cu ecran OLED curbat.

Produsul este disponibil în magazinele retail de specialitate din România, la prețul recomandat de 1399 lei, urmând să fie adăugat și în portofoliul operatorilor de telefonie mobilă.

Moto g85 5G și design-ul său “endless edge”, ecranul curbat și finisajele premium se îmbină perfect pentru un aspect sofisticat care ar trebui să se simtă la fel de bine precum arată. Utilizatorii pot alege din trei culori vibrante (Olivine, Gadget Grey și Surf the Web), cu un finisaj din piele vegană sau un finisaj PMMA rafinat. În plus, acest beneficiază de protecție Corning Gorilla Glass 5.

Configurație mid-range

Utilizatorii lui Moto g85 5G se pot bucura de o claritate excelentă datorită ecranului pOLED cu diagonala de 6,7″. Acesta oferă și un contrast infinit cu peste un miliard de culori și rezoluție Full HD+ pentru o experiență de vizionare cinematică. Cu rata de refresh de 120Hz și luminozitatea maximă de până la 1600 niți, utilizatorii se pot bucura de conținutul lor preferat, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Experiența audio nu se lasă mai prejos, cu două difuzoare stereo puternice care produc un bass pe care Motorola îl numește “de 4 ori mai puternic”. Nu lipsește suportul pentru Hi-Res Audio, indiferent dacă utilizatorii folosesc căști wireless sau nu.

Moto g85 5G propune și un sistem de camere interesant pentru cateogria de preț din care face parte. Camera principală de 50 MP cu tehnologie Quad Pixel și un senzor Sony – LYTIA 600 ar trebui să asigure fotografii clare și vibrante, pe timp de zi sau de noapte. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) menține fotografiile clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Obiectivul ultrawide de 8MP permite utilizatorilor să surprindă cadre extinse, în timp ce obiectivul Macro Vision este perfect pentru detalii complexe, de la apropiere. Iar pentru selfie-uri, camera frontală de 32MP cu tehnologie Quad Pixel promite fotografii de înaltă rezoluție, cu performanțe excelente în condiții de luminozitate scăzută.

Fie că ești gamer, faci multitasking sau esti pasionat de fotografie, acest dispozitiv ar trebui să se achite de aceste sarcini cu ajutorul procesorului Snapdragon 6s Gen 3 de la Qualcomm. Având 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare (extensibil prin intermediul slot-ului microSD), utilizatorii pot trece fără efort de la o aplicație la alta și își pot stoca fotografiile, videoclipurile și aplicațiile fără griji. Iar cu ajutorul conectivității 5G, utilizatorii se pot bucura de browsing și download-uri rapide, streaming fără întreruperi și conversații video fără întârzieri.

Bateria de 5000 mAh se poate încărca rapid la 30W prin tehnologia TurboPower, însă încărcătorul trebuie achiziționat separat, nefiind inclus în cutia produsului.

Sursa: Motorola România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult