Motorola lansează ThinkPhone 25, un smartphone dedicat zonei de business

01.10.2024
Motorola lansează ThinkPhone 25, un smartphone dedicat zonei de business
Foto: Motorola

Motorola anunță lansarea noului ThinkPhone 25, un telefon descris drept ideal pentru mediul de business, care combină expertiza Lenovo în construirea dispozitivelor de încredere cu inovația avansată de la Motorola. Echipat cu funcții de securitate de ultimă generație și software ce funcționează perfect cu laptop-urile Lenovo ThinkPad, acest telefon a fost creat pentru utilizatorii care au nevoie de fiabilitate hardware, fără a face compromisuri în privința eficienței și funcționalității.

Telefonul ThinkPhone 25 vine cu cinci actualizări garantate ale sistemului de operare Android și Security Maintenance Releases până în 2029, astfel încât clienții vor avea acces pe termen lung, atât la cele mai recente inovații Android, cât și la viitoarele inovații bazate pe inteligență artificială de la Motorola. De asemenea, acesta integrează tehnologia ThinkShield, un pachet de caracteristici de securitate bazate pe hardware și inteligență artificială, care protejează datele împotriva tentativelor de malware, phishing sau altor amenințări de securitate cibernetică.

ThinkPhone 25 dispune și de Moto Secure, care este alimentat de Moto AI și are rolul de a proteja confidențialitatea utilizatorilor. Funcțiile Malware Detection și Phishing Detection identifică automat amenințările și avertizează utilizatorii cu privire la site-urile suspecte, pentru a ajuta la protejarea datelor sensibile. Printre alte funcții de securitate se numără protecția rețelei, securitatea Wi-Fi sau securitatea ecranului de blocare.

ThinkPhone 25 nu se remarcă doar prin software, ci și prin designul care îmbină aspectul estetic și funcționalitatea pentru a crea un dispozitiv care este elegant și rezistent. Telefonul este certificat conform standardului MIL-STD 810H1, ceea ce înseamnă că a trecut cu succes prin 14 teste riguroase pentru a îndeplini cerințele de durabilitate militară. Echipat cu sticlă ultra-rezistentă Corning Gorilla Glass 7i și fibră de aramidă (poliamidă aromatică), mai puternică decât oțelul, utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze în privința căzăturilor sau zgârieturilor atunci când telefonul este aruncat în geantă.

ThinkPhone 25
Foto: Motorola

Toată această protecție este oferită într-un design elegant, cu finisaje premium, în varianta de culoare Carbon Black. În plus, certificarea IP68 oferă protecție împotriva prafului, murdăriei și nisipului, asigurând totodată rezistența telefonului la scufundări în apă dulce până la o adâncime de 1,5 metri, pentru maximum 30 de minute. Indiferent dacă utilizatorii își desfășoară activitatea în Maroc sau Elveția, ThinkPhone 25 oferă acestora liniștea de care au mare nevoie, chiar și în condiții meteorologice extreme, rezistând la temperaturi de la -30ºC la 60°C și umiditate de până la 95%.

ThinkPhone 25 ajută utilizatorii să își îmbunătățească productivitatea și să profite de întregul ecosistem de dispozitive Lenovo ThinkPad cu Smart Connect. Conectivitatea perfectă între dispozitive permite navigarea fără efort între ThinkPhone 25, o tabletă și un PC cu Windows prin folosirea unei tastaturi și a unui mouse. Astfel, este posibilă copierea unei imagini sau a unui text (copy) de pe telefon și lipirea acestora pe laptop (paste) sau glisarea de pe un dispozitiv pe altul. Mai mult, Smart Connect le permite utilizatorilor să folosească camera telefonului pe post de cameră web de înaltă rezoluție, să gestioneze notificările și să partajeze o conexiune Hotspot 5G între dispozitive. Toate acestea fac din ThinkPhone 25 un instrument ideal pentru cei care lucrează în mișcare.

În plus, ecranul compact Super HD, cu panel POLED de 6,36”, oferă utilizatorilor o rezoluție cu 13% mai mare decât versiunea anterioară ThinkPhone. Apelurile video, prezentările și imaginile sunt mai bogate în culori și mai dinamice, astfel încât organizațiile care se bazează pe imagini pentru colaborare, cum ar fi companiile de marketing sau editoriale, se pot baza pe acuratețea ecranului.

Utilizatorii pot uita de stresul bateriei descărcate atunci când sunt în călătorii de afaceri sau la birou. Bateria cu capacitate de 4310 mAh are o autonomie de până la 34 de ore, iar încărcătorul TurboPower de 68W, vândut separat, oferă încărcare pentru o zi întreagă, în doar 11 minute. Design-ul compact și universal al încărcătorului USB-C permite chiar și încărcarea completă a unui laptop, astfel încât utilizatorii pot transporta mai puține atunci când călătoresc pentru job sau relaxare.

ThinkPhone 25
Foto: Motorola

Cu un procesor MediaTek Dimensity 7300 și 256 GB de spațiu de stocare încorporat, ThinkPhone 25 oferă spațiu suficient pentru toate aplicațiile și fișierele necesare unui dispozitiv de lucru. De asemenea, eSIM facilitează schimbarea operatorului atunci când utilizatorii călătoresc în străinătate, iar conectivitatea Wi-Fi 6GHz le permite să încarce fișiere mari și să participe la apeluri video fără întreruperi.

În plus, ThinkPhone25 vine disponibil cu un pachet de suport pentru ediția business, care include trei ani de garanție, Clean OS, Zero Touch Management, un an de Moto Devices Manager, un an de Software Control și Certificare de Compensare CO2.

ThinkPhone 25 de la Motorola va fi disponibil în România începând cu luna noiembrie, prețul urmând să se situeze în jurul sumei de 500€.

Sursa: Motorola România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult