Motorola Moto G85 a fost lansat în Marea Britanie. Specificații și preț

26.06.2024
Motorola Moto G85 a fost lansat în Marea Britanie. Specificații și preț

Motorola au lansat recent Moto G85, un telefon mid-range pentru consumatorii din Marea Britanie. Acest model a fost gândit pentru utilizatorii cu un consum ridicat de multimedia și care își doresc un dispozitiv cu un display impresionant. Să vedem ce caracteristici și alte detalii interesante oferă Moto G85.

Dimensiuni și culori

Noul telefon al celor de la Motorola arată modern și premium. La cei 7,59 mm ai săi și o greutate de 173g, dispozitivul este unul subțire și ușor. Dacă vorbim de culori, Moto G85 este disponibil în trei opțiuni: albastru cobalt, verde măslină și gri urban.

Specificații

Motorola Moto G85 este înzestrat cu un ecran curbat Endless Edge de 6.67 inci cu o rezoluție FHD+ 2400 x 1080 pixeli și o densitate de 395 ppi. Ecranul este protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 5 și oferă o rată de împrospătare de 120Hz. Rata de eșantionare tactilă este de 240Hz. Alte caracteristici de interes includ o luminozitate maximă de 1600 de nits și culori pe 10 biți. Toate acestea, combinate cu un spațiu de culoare DCI-P3, fac din Motorola Moto G85 telefonul ideal pentru consumatorii de conținut multimedia de toate felurile.

Dispozitivul vine cu un procesor nu tocmai impresionant, dar suficient pentru activitățile de zi cu zi: Snapdragon 6s Gen 3 SoC. Bateria generoasă de 5000 mAh oferă suport pentru încărcare rapidă de 30W. Moto G85 are 12GB de RAM și 256GB de stocare internă. În plus, telefonul este echipat cu difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos.

Camere

Motorola Moto G85 este echipat, pe spate, cu o cameră principală de 50MP cu diafragmă f/1.8, stabilizare optică a imaginii și un obiectiv ultralat de 8MP. Pentru utilizatorii pasionați de selfie-uri, compania a inclus o cameră cu obiectiv de 32 MP pe partea din față. Aceasta beneficiază de funcții AI, printre care captură prin gesturi și captură automată a zâmbetului.

Preț și disponibilitate

Motorola Moto G85 poate fi comandat de pe site-ul oficial Motorola la un preț de £299,99. Dacă ne luăm după această informație, varianta pentru țările din zona Euro ar putea costa în jur de 320€-350€.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult