Noi randări cu Samsung Galaxy S25 dezvăluite: Se anunță un model mai compact, cu îmbunătățiri subtile

13.09.2024
Noi randări cu Samsung Galaxy S25 dezvăluite: Se anunță un model mai compact, cu îmbunătățiri subtile
Sursa foto: Diario Digital El Calbucano

Samsung se pregătește să lanseze noua generație de smartphone-uri din seria Galaxy S la începutul lui 2025.

Deși mai avem câteva luni până la prezentarea oficială, zvonurile și scurgerile de informații au început deja să apară. Haideți să aruncăm o privire asupra a ceea ce știm până acum despre viitorul telefon al companiei sud-coreene.

Design familiar, cu mici îmbunătățiri

Conform unor noi randări apărute recent online pentru varianta vanilla, dispozitivul va păstra în mare parte designul predecesorului său.

Totuși, câteva modificări subtile sunt vizibile. De exemplu, marginile laterale rămân plate, urmând trendul actual din industrie. Apoi avem camerele de pe spate, care sunt înconjurate de inele distinctive.

Rama din jurul ecranului pare că va fi și mai subțire la viitorul model.

Dimensiuni și ecran

Se pare că noul model va fi puțin mai compact decât Galaxy S24. Dimensiunile aproximative sunt de 146,9 x 70,4 x 7,2 mm.

Diagonala ecranului ar avea 6,17 inci (probabil rotunjită la 6,2 inci în materialele de marketing). Display-ul va avea margini uniforme, foarte subțiri, și o cameră frontală integrată într-un orificiu central.

Butoanele de volum și cel de pornire vor fi amplasate pe partea dreaptă, în timp ce pe marginea de jos se va găsi portul USB Type-C și grila pentru difuzor.

Ce se ascunde sub capotă

Există zvonuri contradictorii privind procesorul care va echipa noua gamă Galaxy. Unele surse sugerează utilizarea globală a procesorului Snapdragon 8 Gen 4.

Alte rapoarte menționează posibilitatea folosirii unui chip Exynos 2500 dezvoltat de Samsung. Snapdragon 8 Gen 4 pare opțiunea mai probabilă, având în vedere performanțele impresionante promise în testele preliminare.

Se vorbește despre viteze de ceas de până la 4,32 GHz și rezultate care ar depăși chiar și noul procesor A18 Pro de la Apple.

Alte specificații anticipate

Vor fi probabil 12 GB de RAM pentru modelele non-Ultra și se pare că stocarea va porni de la 128 GB. Este posibil ca bateria să rămână la 4.000 mAh.

Disponibilitate

Samsung a obișnuit în ultimii ani să devanseze data de lansare pentru seria Galaxy S.

Ținând cont de acest trend, Samsung Galaxy S25 ar putea fi prezentat în săptămâna care începe pe 13 ianuarie 2025. Adică după evenimentul CES, care va avea loc în perioada 7-10 ianuarie 2025 în Las Vegas.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult