Nothing Phone (2a) Plus, aproape confirmat? A apărut deja pe site-uri de certificare

18.07.2024
Nothing Phone (2a) Plus, aproape confirmat? A apărut deja pe site-uri de certificare
Nothing Phone 2

Veștile bune care vin dinspre Nothing nu se mai opresc: vom avea un Nothing Phone 2a Plus în viitorul foarte apropiat. Sau cel puțin despre asta vuiește Internetul după ce un dispozitiv nou marca Nothing a fost observat pe site-uri de certificare din India și Emiratele Arabe Unite.

Recent, BIS și TDRA, două importante site-uri de certificare din India și UAE, au publicat un dispozitiv ce pare a fi noul Nothing Phone 2a Plus. În momentul în care un smartphone apare pe un asemenea website, înseamnă că va fi lansat în curând. Și Jio, compania de telecomunicații numărul unu din India, a urcat informații despre el. Dacă e să ne luăm după imaginea postată de un utilizator al platformei X, modelul este compatibil cu 5G.

Teaserele publicate de Nothing sugerează un nou smartphone

Un alt indiciu despre lansarea iminentă a Phone 2a Plus este contul oficial de X al companiei. Acolo, echipa lui Carl Pei a urcat două postări. În prima apare o poză cu un Pokémon Mega Aerodactyl, semn că un nou produs este pe țeavă. În a doua postare se poate observa simbolul „+”, citit ca „Plus”, de unde și numele ales pentru smartphone.

CEO-ul Nothing a confirmat, recent, că vor lansa Phone (3) în 2025. Acesta ar fi al treilea și ultimul indiciu că Phone 2a Plus va debuta cândva anul acesta.

Speculații despre caracteristicile Nothing Phone 2a Plus

Nu există încă informații clare despre specificațiile Nothing Phone 2a Plus, dar putem specula pe marginea lor. Dacă Phone 2a are un ecran de 6.7 inci, probabil că noul model va fi echipat cu un display mai mare. Rămâne de văzut cât de mare, pentru că ar putea fi greu de folosit cu o singură mână. Procesorul s-ar putea să fie mai puternic și memoria mai generoasă. Acel „+” ar mai putea indica o serie de funcții noi pentru noul telefon.

Nothing Phone 2a Plus: Disponibilitate

La fel ca în cazul modelului Phone 2a, se așteaptă ca 2a Plus să debuteze doar pe piețele din Europa și din India.

Lansarea Nothing Phone 2a Plus este așteptată cu nerăbdare, având în vedere numeroasele indicii și zvonuri apărute. Rămâne de văzut ce specificații și îmbunătățiri va aduce noul model, dar cu siguranță va atrage atenția pasionaților de tehnologie care își doresc un telefon unic cu specificații decente și o performanță deosebită.

Sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult