Nothing Phone (2a) Plus, lansare oficială confirmată. Iată noile detalii, inclusiv despre procesor

24.07.2024
Nothing Phone (2a) Plus, lansare oficială confirmată. Iată noile detalii, inclusiv despre procesor
Nothing Phone 2a | Alex Walker-Todd

Este oficial: Nothing Phone (2a) Plus va fi lansat pe 31 iulie. Compania a creat o postare pe platforma X în care se poate vedea o poză criptică și următorul mesaj: „Plus. Mai mult. Extra. Pregătiți-vă pentru Phone (2a) Plus pe 31 iulie”.

Cei care văd teaser-ul postat de echipa din spatele Nothing s-ar putea gândi la un design nou pentru Phone (2a) Plus și o schemă de culori cu accent pe negru și gri. Akis Evangelidis, co-fondator Nothing și CMF, a răspuns recent, pe contul său de X, la o întrebare legată chiar de noul look. Conform lui, telefonul va arăta diferit pe partea de material, finisaj și culori.

Nothing Phone (2a) Plus: Procesor mai puternic

Mai mult, Evangelidis a scris și câteva cuvinte despre procesorul de sub capota Nothing Phone (2a): MediaTek Dimensity 7350 Pro cu GPU Mali-G610 MC4. Cel din urmă rulează la o frecvență de până la 1.3 GHz, adica este cu 30% mai rapid în gestionarea graficii complexe.

MediaTek Dimensity 7350 Pro este o versiune superioară datorita celor 8 nuclee care funcționează la o frecvență de până la 3.0 GHz. Așadar, Phone (2a) Plus este cu aproape 10% mai rapid decât versiunea Phone (2a).

„Cu Phone (2a) Plus, am avut ocazia să creăm o versiune îmbunătățită pentru utilizatorii experimentați care cer mai multă putere de procesare și, de asemenea, am făcut unele îmbunătățiri care nu necesitau modificări ale designului hardware. În final, am completat totul cu o nouă variantă spectaculoasă care reflectă aceste actualizări. Sunt foarte entuziasmat de rezultatul final!”.

Ecran mai mare pentru Nothing Phone (2a) Plus?

Revenind la cuvintele “Plus. Mai mult. Extra”, ele ar putea indica un display mai mare comparativ cu modelul anterior, dar și funcții noi. Zvonurile vorbesc despre un ecran AMOLED de 6.7 inci cu un refresh rate de 120 Hz și o luminozitate maximă de până la 1300 de niți.

Carl Pei, CEO-ul Nothing, a confirmat că viitorul model Phone (3) va debuta la anul și va include funcții AI. Acum câteva zile, Phone (1) a primit actualizarea Nothing OS 2.6.

Nothing Phone (2a) Plus este programat să fie lansat pe 31 iulie 2024 în India. Evenimentul va fi prilejul perfect să aflăm dacă toate zvonurile de până acum legate de specificații se vor adeveri. Așteptăm și detalii despre disponibilitatea dispozitivului pe alte continente, dar și despre prețul acestuia.

Sursa: Mint

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult