Nubia Red Magic 9S Pro a fost lansat la nivel internațional. Noul smartphone folosește un Snapdragon 8 Gen 3 cu overclock

16.07.2024
Nubia Red Magic 9S Pro a fost lansat la nivel internațional. Noul smartphone folosește un Snapdragon 8 Gen 3 cu overclock

Nubia a lansat noul său smartphone de gaming și marchează o premieră în industrie. Avem de-a face cu primul telefon dotat cu Snapdragon 8 Gen 3 „Leading Version”.

Lansat inițial pe piața din China, smartphone-ul Nubia Red Magic 9S Pro ajunge acum la vânzare pe piețele internaționale, devenind accesibil gamerilor din întreaga lume.

Noul smartphone de gaming de la Nubia oferă specificații solide, care ar putea să îl pună în cursa pentru cel mai bun telefon de gaming al anului, mai ales că varianta internațională folosește un procesor mai puternic.

Potrivit Android Central, versiunea internațională a telefonului folosește Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 „Leading Version”, o variantă personalizată care oferă o putere de procesare îmbunătățită prin overclocking.

Pentru a nu exista probleme cu supraîncălzirea, Nubia a montat un sistem de răcire mai robust. Acesta folosește un gel de răcire care crește eficiența termică cu 20%. În plus, procesorul telefonului consumă doar 0,3W în modul Boost, astfel că ar trebui să rămână rece și să funcționeze corect chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming.

Nubia Red Magic 9S Pro va fi vândut și pe alte piețe, nu doar în China

Smartphone-ul Red Magic 9S Pro are un ecran OLED Full HD+ de 6,8 inch. Acesta are o rezoluție de 2480 x 1116 de pixeli și o rată de refresh de 120 Hz, de care nu foarte multe jocuri pot beneficia, cel puțin pentru moment. În plus, oferă acuratețe 100% DCI-P3 și are o luminozitate maximă de 1.600 nits.

Pe lângă procesorul de top și acest ecran de mari dimensiuni, Nubia Red Magic 9S Pro dispune de o baterie de 6.500 mAh, despre care producătorul spune că a fost gândită pentru a rezista timp de două zile, dacă telefonul este folosit pentru task-uri uzuale, nu gaming. Bateria se poate încărca cu până la 80W.

De asemenea, dacă cel mai mare vapor chamber din gama producătorului nu era de ajuns pentru răcire, telefonul beneficiază și de un ventilator ce poate atinge 22.000 RPM. Și iluminare RGB, desigur.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult