One UI 7 bazată pe Android 15. Schimbare majoră pentru telefoanele Samsung Galaxy

16.07.2024
One UI 7 bazată pe Android 15. Schimbare majoră pentru telefoanele Samsung Galaxy

Se pare că posesorii de Galaxy S23 Ultra, S24 Ultra și dispozitive din seria Galaxy S22 se vor putea bucura în curând de actualizarea One UI 7 bazată pe Android 15. Potrivit Neowin, aceasta a fost recent detectată pe Geekbench de către un insider de pe platforma lui Elon Musk. Numele ei? S928BXXU2BXE2. Înainte aveam denumirea S928BXXU1AXCB. Înlocuirea literei A cu B se întâmplă numai când apare o versiune majoră pentru One UI.

Evenimentul Samsung Developer Conference 2024, programat pentru octombrie 2024, ar putea fi momentul mult așteptat pentru lansarea One UI 7. Versiunea One UI 6 și-a făcut debutul în octombrie anul trecut, deci ar fi logic ca One UI 7 să fie dezvăluită în aceeași perioadă.

One UI 7: Design surprinzător

Conform informațiilor furnizate de utilizatorul tarunvats33 de pe X, One UI 7 va aduce surprize pe toate planurile. Dacă până acum utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy au trebuit să recurgă la Good Lock pentru a schimba iconițele aplicațiilor, noua actualizare le va oferi posibilitatea să le personalizeze folosind noile opțiuni native integrate.

Dar schimbarea cea mai importantă are de-a face cu designul complet nou conceput de Samsung pentru iconițe. Există speculația că acestea sunt redesenate complet, dar rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în realitate.

Android 15 va fi lansat de americanii de la Google în august și One UI 7 va fi complet bazată pe această versiune. Tot atunci vom avea acces și la telefoanele lor din seria Pixel 9. Odată cu One UI 7, se așteaptă ca Samsung să introducă mai multe funcții AI. De asemenea, se aude că actualizarea vine cu un sertar de aplicații care poate fi derulat pe verticală.

Samsung testează deja din greu One UI 7 pe mai multe telefoane Galaxy. Așteptăm mai multe detalii, oficiale de această dată, după evenimentul Samsung Developer Conference 2024.

Sursa: Neowin

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult