OnePlus 13 renunță la ecranul OLED de la Samsung, dar se pare că va avea o baterie de 6100 mAh

05.09.2024
OnePlus 13 renunță la ecranul OLED de la Samsung, dar se pare că va avea o baterie de 6100 mAh
Sursa foto: OnePlus

OnePlus a confirmat că va continua parteneriatul său cu BOE, gigantul chinez în producția de ecrane OLED, pentru viitorul său telefon inteligent de top.

Acest anunț vine în contextul în care producătorul de display-uri a dat de înțeles că va lansa în curând o nouă generație de ecrane X-series, care promit să depășească performanțele înregistrate de predecesoarele.

OnePlus 12 și panoul BOE X1 OLED

Acest model, lansat anul trecut, a utilizat panoul BOE X1 OLED.

Cu o luminozitate de 1.600 de niți pe întreaga suprafață a ecranului și un vârf de luminozitate de 4.500 de niți, acest ecran a fost primul panou non-Samsung care a obținut calificativul A+ de la prestigiosul DisplayMate, standardul de excelență în industrie pentru testarea calității imaginii.

Progrese semnificative

Li Jie, președintele OnePlus, a subliniat că noul parteneriat al companiei cu BOE va duce la progrese semnificative în ceea ce privește calitatea imaginii, luminozitatea, dar și modul în care sunt protejați ochii în cazul utilizării prelungite.

Deși specificațiile exacte ale noului ecran nu au fost încă dezvăluite, se așteaptă ca acestea să fie anunțate anul acesta, mai exact în luna octombrie.

Posibile specificații

Dar OnePlus 13 nu se va remarca doar prin display-ul său. Zvonurile sugerează că telefonul ar putea fi echipat cu Snapdragon 8 Gen 4 de la Qualcomm.

Acest lucru ar putea face din noul dispozitiv unul dintre primele, dacă nu chiar primul smartphone din lume care va utiliza acest procesor de ultimă generație.

Un al doilea aspect inovator al OnePlus 13 ar putea fi bateria de la bord. Se zvonește că aceasta va fi un Glacier de 6.100 mAh, care promite să-și păstreze 80% din capacitatea inițială chiar și după patru ani de utilizare. Acumulatorul este bazat pe tehnologia proprietară Glacier Battery.

Data de lansare a noului telefon

În ceea ce privește data oficială de debut, compania și-a obișnuit fanii cu lansări timpurii ale tuturor flagship-urilor sale. Pentru acest nou model, zvonurile indică o posibilă lansare la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie 2024.

OnePlus 13 se anunță a fi un dispozitiv impresionant, care va îmbina cele mai avansate tehnologii în materie de ecrane, procesoare și baterii.

Sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult