OnePlus Ace 5: Noua serie promite o baterie de 6000mAh pentru modelul standard și alte specificații de top

12.08.2024
OnePlus Ace 5: Noua serie promite o baterie de 6000mAh pentru modelul standard și alte specificații de top
Sursa foto: OnePlus

OnePlus se pregătește să dezvăluie următoarea serie de smartphone-uri, Ace 5, așteptată să își facă apariția spre sfârșitul acestui an. Noua gamă va include OnePlus Ace 5 și OnePlus Ace 5 Pro, două modele pe cât de elegante, pe atât de performante. Sau cel puțin asta pare să reiasă din zvonurile lansate de Digital Chat Station și Smart Pikachu.

Iată la ce ne putem aștepta de la noile telefoane.

Design și materiale: O schimbare notabilă pentru OnePlus Ace 5

Dacă modelul OnePlus Ace 3 era cunoscut pentru finisajul său din sticlă, noul OnePlus Ace 5 ar putea veni cu o construcție din ceramică. Acest material, fiind mai rezistent la zgârieturi și la impact decât sticla, ar putea reduce riscul de crăpături și sparturi în cazul în care scăpăm telefonul. Senzația la atingere se anunță a fi una premium.

Specificatii pentru noul telefon

În ceea ce privește specificațiile, OnePlus Ace 5 ar fi echipat cu un display OLED curbat de 6.78 inci. Rezoluția ar fi de 1.5K și rata de refresh de 120Hz.

Procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și bateria dual-cell de 6000 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă de 100W completează lista de potențiale specificații. Din păcate, se aude că Ace 5 nu va include suport pentru încărcare wireless.

Varianta Pro ar putea aduce un chipset Snapdragon 8 Gen 4, având specificații tehnice și performanțe superioare modelului standard. Detaliile exacte vor fi confirmate pe măsură ce ne apropiem de lansare.

Sistem de operare și camere

Noile modele vor rula pe OxygenOS 15, bazat pe Android 15, ceea ce va însemna o interfață curată și actualizată. Modelul standard va avea o unitate de camere triple, cu un senzor principal de 50 MP pentru poze de înaltă calitate.

Competiția și perspectivele de lansare

Se pare că OnePlus a optat să sară peste numărul 4 din cauza superstițiilor, astfel că seria va continua cu numărul 5. Ambele modele sunt așteptate să fie lansate în China în a doua parte a anului, probabil în perioada noiembrie-decembrie.

Telefoanele din seria OnePlus Ace 5 promit să fie elegante și performante. Rămâne de văzut cum vor fi primite aceste două noi modele în comparație cu rivali ca Redmi K80.

Sursa: Playfuldroid!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult