OnePlus lansează oficial Ace 3 Pro, Pad Pro, Buds 3 și Watch 2. Specificații și prețuri pentru noul telefon

21.06.2024
OnePlus lansează oficial Ace 3 Pro, Pad Pro, Buds 3 și Watch 2. Specificații și prețuri pentru noul telefon

La câteva luni după ce Internetul s-a umplut de tot felul de speculații, OnePlus au anunțat oficial data lansării noului lor telefon Ace 3 Pro. Evenimentul va avea loc pe 27 iunie 2024 în China. Tot atunci vor fi lansate alte dispozitive ale companiei chineze: OnePlus Watch 2, OnePlus Pad Pro și OnePlus Buds 3.

Specificații

Iată la ce ne putem aștepta de la OnePlus Ace 3 Pro când vorbim despre cele mai importante specificații. Acest nou model va rula Snapdragon 8 Gen 3 SoC și va avea un ecran exterior cu un panou 8T LTPO cu diagonala de 6,78 inci. Bateria vine cu suport pentru încărcare rapidă de 100W bazată pe tehnologia proprietară Glacier Battery și este impresionantă: 6,100mAh. Conform OnePlus, aceasta poate oferi până la două zile de viață după o singură încărcare. Telefonul promite să se miște foarte bine în task-urile de zi cu zi.

Zvonurile de-acum câteva luni despre memoria RAM și stocare nu au fost confirmate momentan. Conform acestora, telefonul ar urma să aibă până la 24 GB de memorie RAM și stocare de până la 1TB. Ediția de colecție ar putea fi disponibilă cu următoarele opțiuni de memorie RAM și stocare: 16GB + 512GB și 24GB + 1TB.

Design și camere

Profilul telefonului are o grosime de 8,5 mm, ceea ce-l face rezistent la zgârieturi și uzură. Culorile de bază ale OnePlus Ace 3 Pro ar urma să fie verde și negru. Despre modelul de colecție se spune că ar avea o finisare albă.

OnePlus Ace 3 Pro ar putea include un set de trei camere pe spate, compus dintr-un senzor principal de 50 de megapixeli, o unitate de 8 megapixeli și un senzor de 2 megapixeli. Telefonul ar putea avea și o cameră frontală de 16 megapixeli, perfectă pentru selfie-uri.

Preț

Prețul vehiculat pentru OnePlus Ace 3 Pro ar fi de aproximativ €386 pentru piața din Europa. Ediția de colecție ar putea costa €515.

Sursa: Gadgets 360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult