OnePlus pregătește lansarea modelului Nord 4. Specificații probabile

05.07.2024
OnePlus pregătește lansarea modelului Nord 4. Specificații probabile
Foto: OnePlus Ace 3V

După mai multe speculații, OnePlus a anunțat că va susține un eveniment pe 16 iulie 2024, în orașul italian Milano. Invitația menționează un „smartphone 5G cu puterea, rafinamentul și durabilitatea metalului”, având atașată și o imagine cu un nou logo „Nord”, pe care o puteți admira în continuare. Mai exact, acesta este evenimentul în care compania chineză își va lansa noul său smartphone mid-range OnePlus Nord 4.

OnePlus Nord 4
Foto: OnePlus

Și cum Internetul nu stă niciodată pe loc, deja s-a aflat că acest OnePlus Nord 4 ar fi o versiune rebranduită pentru piața internațională a modelului OnePlus Ace 3V, recent lansat în China.

Specificații probabile pentru OnePlus Nord 4

Telefonul ar trebui să vină echipat cu un ecran AMOLED cu diagonala de 6,74 inci, rezoluție 2772×1240, refresh rate de 120 Hz si luminozitate maximă de 2150 de niți, cu cipul Snapdragon 7+ Gen 3 de la Qualcomm, 12 sau 16 GB de memorie RAM, 256 sau 512 GB de stocare tip UFS 4.0, o cameră principală de 50 MP cu stabilizare optică, un senzor ultrawide de 8 MP, cameră selfie de 16 MP, bateria generoasă de 5500 mAh, încărcare la 100W pe fir, precum și Android 14 (cu skin-ul OxygenOS 14) la bord.

Pe lângă noul OnePlus Nord 4, la acest eveniment ar urma să fie lansate și noul smartwatch OnePlus Watch 2R, o versiune mai accesibilă a dispozitivului OnePlus Watch 2 deja existent, dar și căștile true wireless OnePlus Buds Pro 3.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult