Utilizatorii Pixel 9 Pro XL raportează probleme cu încărcarea wireless și camera. Despre ce este vorba?

27.08.2024
Utilizatorii Pixel 9 Pro XL raportează probleme cu încărcarea wireless și camera. Despre ce este vorba?
Sursa foto: TechTalkTV | YouTube

Lansarea Google Pixel 9 Pro XL a fost întâmpinată cu entuziasm de majoritatea utilizatorilor, care au apreciat performanțele și funcționalitățile avansate ale acestui model de dimensiuni mari.

Totuși, în ultimele zile, au apărut postări online despre câteva probleme care afectează experiența utilizatorilor.

Efect ciudat de înclinare a pozelor

Prima dintre ele are legătură cu camera foto a acestui telefon. Utilizatorii au observat un efect ciudat de înclinare a imaginii atunci când folosesc zoom-ul de pe cea telephoto de 48 de megapixeli.

Defectul a fost demonstrat de un utilizator pe Reddit, care a prezentat un videoclip în care camera părea să se incline atunci când se comuta de la zoom-ul de 2x la cel de 5x.

 

Sursa: Iordinarius | Reddit

Deși această problemă pare să fie observată de un număr mic de utilizatori, ea afectează nu doar camera telephoto, ci și restul lor, inclusiv camera ultra-wide de 48 de megapixeli.

Probleme și pentru încărcarea wireless

Se pare că nici încărcarea wireless nu funcționează așa cum ar trebui. Utilizatorii au observat că, în anumite cazuri, aceasta se oprește după câteva minute. În alte cazuri raportate, apare o cantitate excesivă de căldură.

Problemele au fost discutate pe forumurile de ajutor Pixel Phone și pe Reddit, unde unii utilizatori au sugerat că ar putea fi vorba despre un bug cunoscut pe care Google l-ar analiza.

Sursa foto: Pixel Phone Help

În ciuda acestor plângeri, compania americană nu a emis încă un comunicat oficial referitor la subiect.

Speranțe pentru o actualizare software

Aceste două probleme sunt încă în stadiul incipient și nu este clar ce le cauzează exact. Se așteaptă ca Google să lanseze curând o actualizare software pentru a le remedia cât mai repede posibil.

Până atunci, utilizatorii care le întâmpină sunt sfătuiți să contacteze Google și să trimită feedback detaliat despre ce se întâmplă cu telefoanele lor, astfel încât compania să fie conștientă de gravitatea situației și să ia măsuri.

În concluzie, deși Pixel 9 Pro XL a primit recenzii pozitive până acum și o evaluare de 4.5 stele din 5 în review-urile inițiale, se pare că unii utilizatori au dificultăți în utilizarea noilor sale caracteristici.

Sursa: TechRadar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult