Poco F6 va beneficia de o ediție limitată dedicată filmului Deadpool & Wolverine

24.07.2024
Poco F6 va beneficia de o ediție limitată dedicată filmului Deadpool & Wolverine
Foto: Heyits Yogesh / Smartprix

Cu ocazia premierei filmului Deadpool & Wolverine, Poco a confirmat că va lansa, în parteneriat cu Marvel, o ediție specială a smartphone-ului Poco F6. Este vorba despre Poco F6 Deadpool Limited Edition, telefon ce urmează să fie prezentat pe 26 iulie 2024, simultan cu premiera internațională a celui de-al treilea film din seria Deadpool.

Este interesant faptul că Poco a făcut anunțul oficial despre această ediție specială de Poco F6 doar după ce, pe Internet, apăruse deja fotografia leak-uită a acestuia. Pe lângă logo-ul Deadpool prezent în modulul flash al telefonului, această ediție specială ar urma să fie disponibilă în culoarea Crimson Red, cu un logo Poco colorat în galben. Zvonurile spun că telefonul va putea fi achiziționat în anumite regiuni, precum India, începând cu prima parte a lunii august.

Având în vedere că vorbim despre o ediție limitată, această variantă Poco F6 Deadpool ar putea beneificia de un pachet special, care, pe lângă telefon și accesoriile obișnuite (încărcător, cablu, documentație), să includă și anumite obiecte dedicate colecționarilor. De asemenea, este foarte posibil ca, pentru acest limited edition, Poco să fi creat o temă vizuală personalizată Deadpool pentru interfața telefonului.

Poco F6 Deadpool
Foto: Heyits Yogesh / Smartprix

Mid-range cu preț atractiv

Cel mai probabil, Poco F6 Deadpool Limited Edition va fi disponibil doar în configurația cu 12GB de memorie RAM și 512GB de stocare. Celelalte specificații ar trebui să fie identice cu cele ale modelelor standard de Poco F6: cip Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3, sistem de operare HyperOS bazat pe Android 14, memorie RAM de tip LPDDR5X, stocare UFS 4.0, ecran AMOLED de 6,67 inci, cu rezoluție 1,5K și rată de refresh de 120Hz.

Sistemul de camere de pe Poco F6 include un senzor principal de 50 MP cu stabilizare optică, un obiectiv ultrawide de 8 MP și o cameră selfie de 20 MP. Telefonul include un senzor de amprentă integrat în ecran, protecție împotriva apei și prafului certificate IP65, precum și o baterie cu capacitate de 5000 mAh, care poate fi încărcată rapid, prin fir, la 90W.

Modelul de bază Poco F6, cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare, este disponibil în țara noastră la prețuri sub 2000 lei.

Foto: Poco F6

Sursa: GizmoChina.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult