Au apărut primele imagini cu Motorola Edge 50 Neo. Ce specificații ar putea avea

22.07.2024
Au apărut primele imagini cu Motorola Edge 50 Neo. Ce specificații ar putea avea
YTECHB

Să fie Edge 50 Neo noul telefon de buget al celor de la Motorola? Nu avem un răspuns clar, dar asta par să indice imaginile și informațiile lansate online despre următorul dispozitiv din gama Edge 50. Asta după ce compania a dezvăluit, nu demult, modelele 50 Pro și 50 Ultra.

Motorola Edge 50 Neo este succesorul lui 40 Neo, telefon lansat în toamna lui 2023. Tot ce știm până acum despre el sunt look-ul și presupusele caracteristici.

Motorola Edge 50 Neo: Design

Utilizatorul Haneet de pe rețeaua X a postat recent niște randări cu noul dispozitiv și ceea ce se crede a fi specificațiile acestuia. Telefonul ar avea o greutate de 171 de grame și o grosime de 8.1 mm. Restul dimensiunilor ar fi de 71.2 x 154.1 mm. Pe partea de ecran, Motorola Edge 50 Neo ar avea un display pOLED de 6.4 inci cu o rată de refresh de 120 Hz și protecție Gorilla Glass 3. În plus, telefonul ar avea certificare IP68 pentru rezistența la praf și apă.

Culorile disponibile ar fi albastru, roșu, crem și gri. Panoul aderent de pe spate ar fi confecționat din piele vegană.

Specificații posibile pentru Motorola Edge 50 Neo

Din imagini se poate vedea că butoanele de Pornire și Volum se află pe partea dreaptă. Nu există niciun buton pe partea stângă. Partea de sus a telefonului are branding-ul Dolby Atmos împreună cu un microfon pentru anularea zgomotului. În partea de jos avem așa: un port de tip C, tava pentru SIM, grila difuzorului și un microfon.

Conform zvonului, telefonul ar avea un acumulator de 4319 mAh și un procesor MediaTek Dimensity 7300 cu GPU Mali-G615. Configurațiile de memorie ar fi 8GB/256GB și 12GB/512GB. Sistemul de operare ar fi Android 14 cu interfața Hello UI și dispozitivul ar oferi suport pentru NFC și Bluetooth 5.3.

Cu ce sistem de camere va veni telefonul

Motorola Edge 50 Neo ar fi echipat cu patru camere: una principală de 50MP, una ultrawide de 13 megapixeli, un senzor telefoto de 10 megapixeli și o camera pentru de 32 de megapixeli pentru selfie-uri. Pozele urcate online arată că insula de camere ar fi similară cu cea de pe Edge 50 Pro.

Rămâne de văzut cu ce preț se va vinde Motorola Edge 50 Neo și ce disponibilitate va avea.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult