Randări cu Honor Magic V Flip, scăpate pe internet. Cum ar putea arăta telefonul?

Randări cu Honor Magic V Flip, scăpate pe internet. Cum ar putea arăta telefonul?

Honor Magic V Flip pare că este în lucru și se va lansa drept primul smartphone pliabil de tip clamshell de la brandul chinez. Cum arată unele randări cu Honor Magic V Flip scăpate pe internet?

Honor nu a confirmat încă detaliile lansării, dar înainte de aceasta, randări cu Honor Magic V Flip și cu o husă au apărut pe internet, oferind o privire asupra designului. Carcasa protectoare indică un display extern masiv pentru acest smartphone. Se pare că are un modul circular pentru cameră. Este de așteptat ca acest telefon pliabil să fie lansat în iunie.

Tipsterul cunoscut drept Digital Chat Station a postat o presupusă randare a dispozitivului Honor Magic V Flip și a husei acestuia. Imaginea husei sugerează că Honor oferă un display extern masiv pentru telefonul său pliabil. Dispozitivul ar putea avea cel mai mare display extern dintre smartphone-urile de tip flip. Aceasta este în concordanță cu informațiile apărute anterior.

Randarea telefonului arată un modul de cameră circular cu un singur bliț LED. Display-ul pare să se întindă în jurul modulului camerei, în mod similar cu Motorola Razr 40 Ultra.

Se așteaptă ca Honor să anunțe Magic V Flip luna viitoare, alături de seria Honor 200 în China. Se zvonește că va avea o baterie dual-cell de 4.500mAh și camere duale pe spate. Ar putea debuta drept cel mai subțire și mai ușor telefon pliabil de tip flip. Probabil va concura cu Samsung Galaxy Z Flip 6 și cu Motorola Razr 2024 pe piețele din afara Chinei.

Despre telefonul de tip flip de la Honor au tot apărut zvonuri. S-a spus că va apărea în prima jumătate a acestui an. În februarie, CEO-ul Honor, George Zhao, a confirmat că compania lucrează la un telefon pliabil de tip clamshell și că acesta va fi lansat mai târziu în acest an, alături de un inel inteligent, notează Gadgets360. Brandul vinde deja mai multe dispozitive pliabile de tip carte pe piețele globale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult