Realme 13 Pro și 13 Pro+: Tot ce trebuie să știi despre data lansării și caracteristici

15.07.2024
Realme 13 Pro și 13 Pro+: Tot ce trebuie să știi despre data lansării și caracteristici
Realme

Realme a anunțat oficial lansarea noilor modele Realme 13 Pro și Realme 13 Pro+ pe 30 iulie în India. Cele două noi telefoane sunt așteptate cu mare interes pe piață, datorită specificațiilor avansate și a designului inovator inspirat din arta pictorului impresionist Claude Monet.

Realme 13 Pro și 13 Pro+: Design impresionant

Designul elegant al telefoanelor Realme 13 Pro și Realme 13 Pro+ este rezultatul unei colaborări cu Muzeul de Arte Frumoase din Boston. Dispozitivele au fost inspirate de două dintre lucrările celebre ale pictorului francez: Nuferi (1907) și Căpițe (1890-1891). Carcasele reflectă paleta de culori și stilul impresionist al lui Monet, oferind o combinație unică de estetică și funcționalitate. Utilizatorii se vor putea bucura de o adevărată operă de artă sub forma unui telefon. Conform Realme, 13 Pro și 13 Pro+ vor oferi o experiență tactilă și vizuală de excepție.

Compania se laudă și cu alte detalii legate de design, cum ar fi milioanele de particule fine și strălucitoare meticulos aplicate pe sticlă cu luciu înalt. Acestea reproduc cu fidelitate efectele dinamice ale luminii și umbrelor din tablourile lui Monet. De asemenea, dispozitivele dispun și de o textură deosebită care ne duce cu gândul la niște ceasuri din gama premium.

Realme 13 Pro și Realme 13 Pro+ sunt disponibile în mai multe culori, inclusiv nuanțe inspirate de peisajele pictorului francez. Avem opțiuni ca Monet Purple, Monet Gold și Emerald Green. Pe partea din spate, modelul pe verde conține piele ecologica. Telefoanele in nuanțe de auriu și violet au panouri confecționate din sticlă.

Ce specificații au Realme 13 Pro și Realme 13 Pro+?

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Realme 13 Pro va avea un ecran protejat de Gorilla Glass 7i. De asemenea, va fi echipat cu 12 GB de RAM și un cipset Snapdragon seria 7. Pe partea de sistem de operare, modelul ar rula Android 14. Acumulatoarele ambelor modele sunt de 5200 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 80W.

În ceea ce privește camerele, Realme 13 Pro va avea o lentilă de 50 MP cu OIS dual. Modelul Realme 13 Pro+ vine cu o cameră principală de 50 MP cu Sony LYT-701, plus una periscop telefoto de 50 MP cu zoom optic 3x și până la 120x zoom digital. Camerele folosesc tehnologie Hyperimage+ AI cu funcții avansate de inteligență artificială, cum ar fi Audio Zoom si Smart Removal.

Realme 13 Pro și Realme 13 Pro+ reprezintă o combinație impresionantă de artă și tehnologie. Vom afla mai multe despre specificații, disponibilitate și prețuri în zilele următoare sau după lansarea de pe 30 iulie din India.

Surs: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult