S-a lansat seria de telefoane iQoo Neo 9. Ce specificații oferă

30.12.2023
S-a lansat seria de telefoane iQoo Neo 9. Ce specificații oferă

iQoo a lansat miercuri, 27 decembrie, seria iQoo Neo 9 în China. Noua linie include două modele – iQoo Neo 9 și iQoo Neo 9 Pro, ambele venind cu funcții de top, inclusiv camere frontale de 16 megapixeli și baterii de 5,160mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Cele două dispozitive dispun de ecrane AMOLED de 6.78 inch și sunt disponibile în trei opțiuni de culoare și patru configurații de RAM și stocare.

Lansate în culorile Fighting Black, Nautical Blue și Red and White Soul, smartphone-urile iQoo Neo 9 sunt disponibile pentru precomandă în China prin intermediul site-ului oficial Vivo.

Momentan, nu există informații despre data exactă când telefonul va ajunge în Europa și, respectiv, în România.

Specificații și caracteristici iQoo Neo 9, iQoo Neo 9 Pro

iQoo Neo 9 și Neo 9 Pro sunt echipate cu display-uri AMOLED de 6.78 inch cu rezoluție de 2,800 x 1,260 pixeli, rată de reîmprospătare de până la 144Hz, raport de aspect de 20:9 și suport HDR10+. iQoo Neo 9 este alimentat de un procesor Snapdragon 8 Gen 2 cu GPU Adreno 740, în timp ce iQoo Neo 9 Pro beneficiază de un chipset MediaTek Dimensity 9300 cu GPU Immortalis-G720. Telefoanele suportă până la 16GB de RAM LPDDR5X și până la 1TB de stocare internă UFS 4.0. De asemenea, acestea vin cu sistemul de operare Android 14 bazat pe OriginOS.

Pentru partea optică, atât iQoo Neo 9 cât și Neo 9 Pro dispun de un senzor frontal de 16 megapixeli, situat în partea superioară a ecranului. În spate, modelul standard iQoo Neo 9 are un senzor principal Sony IMX920 de 50 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii (OIS) alături de un senzor de 8 megapixeli cu lentilă ultra-wide. Neo 9 Pro vine de asemenea cu aceeași cameră principală ca modelul de bază, dar este adăugată și o cameră ultra-wide de 50 megapixeli.

iQoo Neo 9 și Neo 9 Pro sunt echipate cu o baterie de 5,160mAh cu suport pentru încărcare rapidă prin cablu de 120W prin portul USB Type-C. Telefoanele suportă dual SIM cu 5G, 4G VoLTE, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3, OTG, GPS, Beidou, Galileo, QZSS și conectivitate NFC. De asemenea, sunt echipate cu un blaster IR și un senzor de amprentă în ecran.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult