Samsung a confirmat accidental designul noilor Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6

05.06.2024
Samsung a confirmat accidental designul noilor Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6

Anunțul oficial pentru noua generație de dispozitive pliabile de la Samsung se apropie cu pași repezi. Între timp, compania a dezvăluit accidental designul celor două noi telefoane.

Cu toate că doar o lună ne mai desparte de un posibil anunț oficial pentru noile Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6, Samsung pare să fi dezvăluit accidental designul celor două noi telefoane, confirmând un aspect un aspect similar cu cel regăsit pe Galaxy S24 Ultra.

Potrivit Sammobile, mai mulți oameni au descoperit imagini cu viitoarele Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6, două noi telefoane pliabile pe care Samsung urmează să le lanseze anul acesta. Compania ar fi publicat imaginile accidental pe site-ul său oficial din Kazahstan.

Noile Samsung Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 au fost „scăpate” pe internet

Din imaginile publicate din greșeală de Samsung putem observa că Galaxy Z Fold 6 are un design asemănător Galaxy S24 Ultra, cel puțin dacă ne raportăm la margini. Telefonul are laturi ascuțite și colțuri mai puțin curbate. Imaginea menționează și capabilități Galaxy AI, lucru care nu ne surpinde, având în vedere că toate dispozitivele mai vechi din seria Galaxy S și Galaxy Z au primit deja actualizarea la One UI 6.1.

De asemenea, modulul triplu de camere confirmă rapoartele publicate în trecut. La fel ca Galaxy S24 și Galaxy A55, noul Z Fold 6 pare că folosește un difuzor în partea de sus, integrat în rama metalică.

De cealaltă parte, Galaxy Z Flip 6 dispune de un ecran secundar de mari dimensiuni și de un setup dublu de camere. Sursele spun că dispozitivul va primi o cameră spate îmbunătățită sub forma unui senzor de 50MP. De asemenea, se pare că telefonul are încă folosește un ecran OLED de 3,4 inch și un ecran intern pliabil de 6,7 inch. Cu toate acestea, va veni cu o baterie ceva mai mare, de aproximativ 4.000 mAh.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult