Samsung a lansat Galaxy S24 FE și două noi tablete din seria Tab S10 cu tehnologie AI avansată

27.09.2024
Samsung a lansat Galaxy S24 FE și două noi tablete din seria Tab S10 cu tehnologie AI avansată
Sursa foto: Samsung

Samsung a lansat recent noul smartphone Galaxy S24 FE și seria de tablete Galaxy Tab S10.

Aceste dispozitive integrează inteligența artificială într-o manieră care promite să îmbunătățească experiența utilizatorilor.

Galaxy S24 FE

Unul dintre principalele puncte forte ale Galaxy S24 FE este sistemul său de camere. Acesta cuprinde o cameră wide de 50 de megapixeli și tehnologie de stabilizare optică (OIS), cu care utilizatorii pot captura imagini clare și detaliate chiar și în condiții de luminozitate redusă.

Funcțiile avansate de inteligență artificială, precum Nightography și  ProVisual Engine, promit să optimizeze fiecare fotografie.

Photo Assist: Editare AI la îndemână

Există, de asemenea, o suită cu instrumente de editare AI care se numește Photo Assist. Aceasta include opțiuni ca Portrait Studio și Generative Edit pentru personalizarea cât mai ușoară a imaginilor.

Performanță cu Exynos 2400

Sub capotă, Galaxy S24 FE este echipat cu procesorul Exynos 2400, construit pe o arhitectură de 4nm, care asigură o performanță rapidă și eficientă.

Telefonul vine în mai multe configurații de stocare, de la 128 GB la 512 GB, și dispune de 8 GB RAM.

Încărcare rapidă și funcții suplimentare

Bateria de 4.700 mAh suportă încărcare până la 50% în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 25W și cablu USB-C de 3A, dar și încărcare rapidă fără fir 2.0.

Funcția Wireless PowerShare permite alimentarea altor dispozitive compatibile.

Telefonul cântărește 213g, dar greutatea lui poate varia în funcție de piață. Culorile disponibile sunt Blue, Mint, Graphite și Yellow.

Preț

Galaxy S24 FE costă 3.745 de lei pentru varianta 128GB|8GB și 4.045,00 lei pentru versiunea 256GB|8G pe site-ul companiei.

Pe site-ul celui mai mare retailer din România, varianta cu 128GB|8GB are un preț de aproximativ 3.700 de lei, pe când varianta cu 256GB|8G costă aproximativ 4.000 de lei.

Gama Galaxy Tab S10 Ultra

În ceea ce privește tabletele, noua seria continuă tradiția companiei de a oferi dispozitive puternice.

Modelul de top, Tab S10 Ultra, cântărește 718g și dispune de un ecran Dynamic AMOLED 2X de 14,6 inci și o rată de refresh de 120Hz.

Culorile disponibile sunt Platinum Silver și Moonstone Gray.

Sursa foto: Samsung

S Pen-ul inclus și funcțiile AI integrate, cum ar fi Sketch to Image și Note Assist, promit să facă din această tabletă instrumentul ideal pentru oamenii creativi și orientați spre productivitate.

Protecția datelor

Ambele dispozitive includ platforma Samsung Knox ce oferă protecție avansată a datelor utilizatorilor, plus șapte ani de actualizări de software și de securitate.

Preț

Prețul modelului Galaxy Tab S10+ pornește de la aproximativ 5.600 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult