Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește

13.06.2024
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește

Zvonurile conform cărora lansarea modelului Samsung Galaxy S24 FE ar urma să aibă loc mult mai devreme anul acesta decât a fost în cazul lui S23 FE sunt alimentate și de apariția terminalului în baza de date cu rezultate a uneltei de benchmarking Geekbench.

Varianta testată cu ajutorul Geekbench pare a fi ediția internațională a telefonului, dotată cu procesorul Exynos 2400. Acest cip de producție Samsung a fost folosit de compania sud-coreeană și pentru versiunile non-Ultra ale gamei Galaxy S24, dovedindu-se a fi foarte puternic în majoritatea scenariilor de utilizare.

Totuși, conform informațiilor furnizate de Geekbench, se pare că vom avea de-a face cu o versiune subtactată a acestui procesor cu 10 nuclee, core-ul performant Cortex-X4 având o frecvență de numai 3,1 GHz față de specificația “completă” de 3,2 GHz. Celelalte nuclee (2x+3x Cortex-A720 și 4x Cortex-A520) au frecvențele normale de funcționare.

Samsung Galaxy S24 FE
Foto: Geekbench

Cantitatea de memorie RAM ar urma să înceapă din nou de la 8 GB, cu o posibilă variantă de 12 GB. De asemenea, cele două variante ar urma să aibă și stocări diferite: 128 GB (de tip UFS 3.1) pentru cea cu 8 GB de RAM și 256 GB (de tip UFS 4.0) pentru cea cu 12GB de RAM.

Unele zvonuri dau lansarea lui Samsung Galaxy S24 FE ca fiind programată pentru ultima parte a acestui an. Totuși, având în vedere că, în ultima vreme, au scăpat pe Internet numeroase informații despre acest telefon, iar acum avem și teste realizate în Geekbench, s-ar putea ca S24 FE să-și facă apariția mai devreme decât ne-am fi așteptat. Poate la evenimentul pregătit de Samsung pentru vara acestui an?

Sursa: GSMArena.com, Geekbench

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult