Samsung lansează actualizarea One UI 6.1.1 pentru telefoane mai vechi. Care sunt dispozitivele compatibile cu noul software?

16.07.2024
Samsung lansează actualizarea One UI 6.1.1 pentru telefoane mai vechi. Care sunt dispozitivele compatibile cu noul software?

Noua actualizare One UI, care a debutat pe Samsung Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6, va fi disponibilă și pe alte dispozitive mai vechi din gama producătorului.

Noile smartphone-uri pliabile lansate de Samsung în decursul săptămânii trecute sunt și primele produse din gama sa ce vor beneficia de cea mai nouă versiune One UI.

Potrivit GSMArena, noul One UI 6.1.1 va fi adus și pe alte dispozitive din gama Samsung în curând, oferind noi funcții utilizatorilor de pretutindeni. Într-o discuție de pe forumurile coreene ale Samsung, One UI 6.1.1 va aduce funcția Auto Zoom în Flex Camera pentru Galaxy Z Flip 5. Instant Slowmo, care a debutat pe seria Galaxy S24, vine pe Galaxy Z Fold 6, Z Flip 5, Galaxy S23 și Galaxy Tab S9.

Actualizarea One UI 6.1.1 va fi lansată pe mai multe dispozitive Samsung

O altă funcție este Portrait Studio, care vă permite să comutați între diferite efecte de portret. Aceasta își va face loc pe Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4, Z Fold 5 și Z Flip 5, seria Galaxy S22, S23 și S24, Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S8 și Tab S9.

Funcția Sketch to Image va deveni disponibilă pentru aceleași modele ca și Portrait Studio, în timp ce Life Effect nu va ajunge pe Galaxy S23 FE. Motion Clipper, care creează GIF-uri din imagini în mișcare, va deveni disponibilă pe Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4, Z Fold 5 și Z Flip 5, seria Galaxy S22, S23 și S24, Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S8 și Tab S9, la fel și Overlay Translation.

Nu în ultimul rând, capacitatea de a edita DNG-uri în Galaxy Photo Editor vine pe Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4, Z Fold 5 și Z Flip 5, seria Galaxy S22, S23 și S24 și seria Galaxy Tab S8 și Tab S9.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult