Samsung prezintă Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition, echipat cu Galaxy AI

12.07.2024
Samsung prezintă Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition, echipat cu Galaxy AI
Foto: Samsung

Samsung prezintă Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition cu Galaxy AI, special pentru sportivii prezenți la Jocurile Olimpice și Paralimpice de vară de la Paris.

Samsung a prezentat noul Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition, conceput în exclusivitate pentru sportivii care concurează anul acesta la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris.

Această nouă ediție olimpică este prima care dispune de Galaxy AI și care vine cu o suită completă de servicii exclusive și aplicații utile preinstalate pentru a îmbunătăți experiența sportivilor încă din momentul în care ajung la Paris. În plus, este prima dată când cel mai nou produs Samsung este pus la dispoziția sportivilor înainte de lansarea oficială.

Noul Samsung Galaxy Z Flip 6 primește o ediție specială pentru sportivii ce vor participa la olimpicele de la Paris

Ediția aceasta se remarcă printr-o culoare galbenă decorată cu detalii aurii ce ilustrează inelele olimpice și semilunile paralimpice. Samsung a încheiat un parteneriat cu Berluti, casa pariziană de lux pentru bărbați, care a creat carcasa exclusivă Flipsuit pentru a se asorta cu ținutele oficiale ale echipei Franței din timpul ceremoniei de deschidere de la Paris.

Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition include o serie de funcții utile pentru a ajuta sportivii să trăiască noi experiențe pe parcursul Jocurilor. De asemenea, această ediție introduce următoarele funcții de comunicare Galaxy AI care vor ajuta sportivii din întreaga lume să se conecteze cu ușurință în timp ce se află la Paris:

  • Traducere live – traduce în timp real apelurile telefonice direct pe dispozitiv în 16 limbi diferite și permite sportivilor să converseze în limba maternă atunci când apelează liniile telefonice olimpice și contactele locale. Această funcție este disponibilă în aplicațiile specifice Samsung și aplicații terțe selectate.
  • Interpreter – traduce instantaneu conversațiile fată în față, facilitând discuțiile dintre sportivi și voluntari. Aceștia primesc traducerea în timp real pe ecranul dublu al telefonului.
  • Composer – ajută la redactarea e-mailurilor și a postărilor pentru social media prin utilizarea unor cuvinte-cheie simple. Pentru aplicațiile de social media în special, această funcție analizează chiar și tonul conținutului, facilitând exprimarea entuziasmului sportivilor în cele mai palpitante sau emoționante momente din timpul competiției.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult