Samsung lansează o gamă de accesorii pentru telefoanele sale cu ocazia Jocurilor Olimpice

21.06.2024
Samsung lansează o gamă de accesorii pentru telefoanele sale cu ocazia Jocurilor Olimpice

Cu ocazia Jocurilor Olimpice 2024, Samsung lansează noi accesorii tematice pentru telefoanele sale.

Înainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Samsung a lansat o gamă specială de accesorii pentru smartphone-uri care sărbătoresc logo-ul și culorile evenimentului sportiv ce se va desfășura în vara acestui an.

Potrivit Android Central, noua colecție de accesorii pentru telefoanele Samsung include peste 50 de accesorii pentru a sărbători viitoarele Jocuri Olimpice de vară de la Paris. Această gamă include huse de protecție, baterii externe și curele de umăr, toate fiind insuflate cu o temă pariziană.

Fiecare articol este decorat cu emblema Paris 2024, culorile echipei franceze și modele Art Deco. Pentru fanii înfocați, colecția include și „Phryge”, mascota oficială a Jocurilor Olimpice.

Ce telefoane sunt compatibile cu noile accesorii inspirate de Jocurile Olimpice de la Paris

Ediția specială de huse a fost creată pentru următoarele telefoane: Galaxy A05s, Galaxy A15 4G/5G, Galaxy A25 5G, Galaxy A35 5G, Galaxy A55 5G, Galaxy S23 FE, Galaxy S24, Galaxy S24 Plus, Galaxy S24 Ultra și Galaxy Z Flip 5.

Pe lângă aceste huse pentru telefoane, noua gamă de accesorii de la Samsung include și alte articole. Spre exemplu, este disponibilă o curea pentru umăr împletită în culorile steagului francez, o curea de umăr cu panglică mai lată, cu culori vibrante și logo-ul Paris 2024 și o baterie externă cu capacitatea de 10.000 mAh.

Jocurile Olimpice de la Paris vor începe în data de 26 iulie 2024 și se vor desfășură până în 11 august. Este unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale acestui an, alături de Campionatul European de Fotbal, care se desfășoară în Germania cu ocazia acestei ediții.

Astfel, dacă aveți un telefon Samsung și vreți să intrați în atmosfera Jocurilor Olimpice, puteți alege una dintre husele compatibile sau unul dintre celelalte accesorii care nu necesită un telefon.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult