Samsung S24 FE fără perdea: configurație, variante și imagini promoționale

12.08.2024
Samsung S24 FE fără perdea: configurație, variante și imagini promoționale
Foto: Android Headlines

Având în vedere zvonurile aproape neîntrerupte legate de acest telefon, ne mirăm cum Samsung nu a dezvăluit încă, în mod oficial, Galaxy S24 FE. Probabil că acest anunț este mai aproape ca niciodată, dacă este să ne luăm după colegii de la Android Headlines, care au publicat cam toate detaliile importante despre Samsung Galaxy S24 FE, alături de ceea ce pare a fi portofoliul de imagini promoționale oficiale ale acestui telefon.

Astfel, conform Android Headlines, Galaxy S24 FE va fi bazat pe cipul Exynos 2400e, o versiune mai eficientă din punct de vedere energetic a procesorului regăsit în modelele S24 și S24 Plus, și va rula Android 14 cu skin-ul One UI 6.1.1 și Galaxy AI incluse. Ar trebui să fie prezente cam toate funcțiile importante ale Galaxy AI, precum editarea generativă a imaginilor, posibilitatea de a transforma schițele în imagini, Circle to Search sau Live Translate.

Samsung S24 FE
Foto: Android Headlines

Telefonul ar trebui să aibă un cadru metalic de aluminiu și un ecran FullHD+, cu diagonala de 6,7 inci și o rată de refresh de 120 Hz, cu luminozitate de top de 1900 de niți și protecție Gorilla Glass Victus+. S24 FE ar urma să fie dotat cu un sistem triplu de camere, format dintr-un senzor principal de 50 MP, un obiectiv ultrawide de 12 MP și o camera telephoto de 8 MP, capabilă de zoom optic 3x. Camera selfie ar trebui să utilizeze un senzor de 10 MP.

Samsung S24 FE
Foto: Android Headlines

Mai scump decât Galaxy S23 FE?

Bateria de pe Galaxy S24 FE ar urma să aibă o capacitate de 4565 mAh, iar Samsung se laudă că ar fi capabilă de 78 de ore de redare audio sau până la 29 de ore de redare video continuă. Conform imaginilor publicate de Android Headlines, telefonul ar trebui să beneficieze și de rezistență la apă, însă nu este menționată certificarea.

Samsung S24 FE
Foto: Android Headlines

Samsung Galaxy S24 FE ar trebui sa fie disponibil în mai multe variante de culoare, printre care gri grafit, albastru, alb/argintiu, verde și galben. Două alte variante de culoare vor fi comercializate exclusiv prin intermediul site-ului oficial Samsung și vor varia, în funcție de regiune.

Dintre toate informațiile credibile publicate de Android Headlines lipsește prețul oficial al telefonului, însă redactorii publicației estimează că S24 FE va fi mai scump decât predecesorul S23 FE, care a fost disponibil în România la prețuri ce porneau de la aproximativ 700€ (3500 lei).

Sursa: Android Headlines

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult