Seria Honor 60 ar putea fi anunțată foarte curând, cu mod nocturn avansat

19.11.2021
Seria Honor 60 ar putea fi anunțată foarte curând, cu mod nocturn avansat

Honor s-a bucurat de o revenire în forță pe piața din China, iar de curând a reușit să revină și pe piața din Europa cu seria Honor 50. Totuși, seria 50 a fost anunțată oficial încă din vară și, cel mai probabil, era inițial programată să fie lansată mai devreme, însă planurile companiei au fost întârziate de perioada de tranziție, în care brandul său s-a separat de Huawei. Se pare însă că lansările de produse continuă fără probleme de acum înainte, urmând să vedem foarte curând chiar și seria Honor 60, conform celor mai noi informații.

Honor 60 vine la scurt timp după lansarea Honor 50 în Europa

CEO-ul Honor, Jiang Hairong-Harisson a publicat pe contul său de Weibo trei fotografii cu tematică „cosmică”. Este vorba despre fotografii în care pot fi observate stelele din galaxia noastră. De obicei astfel de imagini sunt folosite în campanii de promovare pentru noi produse, iar tematica dezvăluie câte ceva despre un dispozitiv viitor. Camerele foto sunt cam cele mai importante componente de pe smartphone-uri în ultimii ani, deci cam orice ar anunța în curând Honor ar avea probabil un mod nocturn sau chiar un mod de captură a stelelor mai avansat.

Zvonurile sugerează că Honor ar putea anunța chiar seria Honor 60, iar evenimentul de prezentare ar putea avea loc foarte curând. Data sugerată chiar de către Hairong-Harisson este luni, 22 noiembrie.

Deja telefoanele Honor 60 ar fi trecut prin aprobările autorităților chineze cu un model standard, un model Pro și o variantă SE, de bază. De obicei acesta este ultimul pas pe care dispozitivele trebuie să îl parcurgă înainte de a fi dezvăluite în mod oficial.

Configurația modelului Pro este așteptată cu un chipset Snapdragon 870, baterie de 4.500 mAh și încărcare rapidă la 100W. Modulul de pe spate ar putea integra cinci camere foto, însă nu este clar în ce configurație vor fi acestea instalate Honor 60 Pro ar putea rămâne însă exclusiv pentru piața din China, așa cum s-a întâmplat și cu seria Honor 50.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult