Sony Xperia 5 VI: Primele imagini cu noul telefon apar pe Internet

17.07.2024
Sony Xperia 5 VI: Primele imagini cu noul telefon apar pe Internet

Pare că Sony nu au de gând să renunțe prea curând la gama lor de telefoane Xperia 5, ba chiar pregătesc o surpriză pentru fani. Conform informațiilor apărute pe un site german de retail, producătorul japonez va lansa un nou dispozitiv din această serie.

Sony Xperia 5 VI: Design și specificații anticipate

Recent, un magazin online german care vinde tot felul de produse, de la birotică la gadget-uri, a publicat niște poze cu o husă Spigen Rugged Armor. Aceasta a fost gândită pentru ceea ce se presupune a fi noul Sony Xperia 5 VI. Imaginile cu partea din spate a dispozitivului arată o insulă de camere cu un design complet schimbat. De aici putem presupune că este vorba despre un telefon nou și nu ceva făcut în Photoshop, deși în era digitală totul este posibil.

Dar să revenim la telefon. În ceea ce privește specificațiile presupusului Sony 5 VI, se pare că acesta vine cu un blitz LED mai mare decât cel de pe Xperia 5 V. Fotografiile arată și un buton pentru volum pe latura dreaptă a telefonului, iar în partea de sus se poate observa o mufă de 3.5 mm pentru căști. Nu există niciun buton Shutter pentru cameră. Sony Xperia 5 VI pare să includă un scanner de amprente montat lateral, o alegere practică și intuitivă pentru acces rapid și sigur la dispozitiv.

Când va fi lansat presupusul Sony Xperia 5 VI

Sony a lansat modelele Xperia 10 V și Xperia 1 V în mai anul trecut, continuând cu Xperia 5 V în septembrie 2023. Xperia 10 VI și Xperia 1 VI au venit în mai 2024. Dacă zvonurile despre noul Xperia 5 VI se adeveresc și Sony respecta același program de lansare ca și până acum și pentru el, este foarte posibil ca telefonul să fie anunțat în luna septembrie.

Un lucru este sigur: vom afla mai multe despre Sony Xperia 5 VI în lunile următoare. Inclusiv dacă va exista cu adevărat un asemenea model sau va rămâne la stadiul de simplu zvon.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult