Telefoanele din gama Pixel 9 vor avea încărcător nou. Imaginile postate cu acesta au stârnit controverse

05.08.2024
Telefoanele din gama Pixel 9 vor avea încărcător nou. Imaginile postate cu acesta au stârnit controverse
Sursa foto: Gadgets 360

Printre zvonurile care au circulat recent despre seria Pixel 9 se numără și informațiile referitoare la suportul pentru încărcare rapidă de 45W. Pentru a profita de această caracteristică, noile dispozitive ar trebui să vină însoțite de un încărcător nou. Iată că au apărut poze cu acesta chiar înainte de lansarea telefoanelor și părerile sunt împărțite.

Detalii și poze cu noul încărcător de 45W

Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro Fold și Pixel 9 Pro XL vor fi prezentate oficial pe 13 august, în Mountain View, California. Nu mai e mult până atunci și așteptările sunt mari. Zvonacii de serviciu sunt pe cai mari, în special pe Twitter (actualul X).

Unul dintre cei mai activi dintre ei este MysteryLupin. De curând, el a postat cinci poze cu ceea ce pare a fi noul încărcător pentru seria Pixel 9. Imaginile arată ca cele de presă folosite de marile companii pentru a-și prezenta dispozitivele și accesoriile pentru acestea.

Design nefericit?

Se pare că încărcătorul compact va fi destinat pieței din Europa și va avea un design plăcut ochiului. Totuși, există un detaliu care a stârnit deja multe discuții: plasarea portului USB-C. Acesta a fost pus la baza încărcătorului, adică va fi perpendicular cu peretele. Modul în care Google au ales această poziționare pentru port va duce cel mai sigur la uzură, și asta într-o perioadă foarte scurtă de timp.

În plus, se pare că nu va fi inclus în pachetul telefonului, iar viitorii posesori vor trebui să achiziționeze acest accesoriu separat. Prețul său s-ar putea să fie mai mare decât cei 25 de dolari cât a costat încărcătorul folosit pentru modelele Pixel 6, 7 și 8. În cutia telefonului vor fi incluse doar dispozitivele în sine, un cablu USB-C la USB-C și tavita pentru cartela SIM.

De la specificațiile tehnice avansate până la designul compact și atrăgător al noului încărcător Google de 45W, utilizatorii au multe motive să fie entuziasmați de lansarea seriei Pixel 9. Totuși, detaliile controversate legate de plasarea și absența încărcătorului din pachet au stârnit deja discuții aprinse. Vom afla mai multe detalii la evenimentul Made by Google pe 13 august.

Sursa: tom’s guide

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult