TikTok a lansat Whee, o nouă aplicație pentru partajarea fotografiilor

21.06.2024
TikTok a lansat Whee, o nouă aplicație pentru partajarea fotografiilor

TikTok îi copiază din nou pe rivalii de la Instagram cu Whee. Această nouă aplicație de social media a fost lansată recent atât în Google Play, cât și în App Store. Să vedem ce știe să facă!

Care e faza cu Whee?

Whee a fost special concepută de TikTok pentru utilizatorii care vor să partajeze fotografii doar cu familia și persoanele din cercul lor de prieteni. Pe TikTok, oricine îți poate vedea postările prin pagina „For You”. În cazul noii aplicații Whee, doar persoanele apropiate care o folosesc au acces la fotografiile pe care le adaugi. Acestea pot lăsa chiar și comentarii, exact ca în cazul Instagram.

Cum arată?

Whee are o interfață de utilizator ușor de folosit. Există tab-uri pentru cameră, feed, mesaje și un buton de notificări similar celui de pe Instagram. Noțiunea de intimitate este subliniată de opțiunea „Made for friends”.

Ce știe să facă?

Momentan, TikTok nu a dotat-o pe Whee cu multe funcționalități. Poți face poze fie cu telefonul propriu, fie din aplicația însăși. Utilizatorii se pot bucura și de filtrele disponibile în Whee, care pot îmbunătăți calitatea fotografiilor considerabil. Cine știe, poate pe viitor Whee ne va permite și să filmăm clipuri pe care să le partajăm apoi cu prietenii și familia.

Spre deosebire de alte platforme unde putem adăuga unul sau mai multe texte sub poze, Whee nu oferă această opțiune. Dar nu e o problemă: prietenii pot reacționa la ceea ce postați și lăsa oricâte comentarii doresc.

Cine și unde poate folosi Whee?

Deocamdată, noua aplicație Whee nu poate fi descărcată de utilizatorii din Europa și Statele Unite ale Americii. Rămâne de văzut dacă TikTok dorește să testeze apele doar în anumite țări ca sa vadă dacă au succes cu Whee, dar vom reveni asupra subiectului cu informații noi.

Sursa: GMA Network

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult