Un important brand de smartphone-uri și-a deschis primul magazin de tip shop-in-shop din România

02.08.2024
Un important brand de smartphone-uri și-a deschis primul magazin de tip shop-in-shop din România
Foto: Motorola

Motorola anunță deschiderea primului magazin de tip shop-in-shop din România, amplasat în noul magazin Altex România din București Nord, ca parte a inițiativei de a consolida expunerea brand-ului pe piața din țara noastră.

Prin intermediul acestui shop-in-shop, clienții vor avea oportunitatea de a vedea, de a atinge și chiar de a mirosi materialele și finisajele premium ale produselor Motorola, iar în același timp, vor putea testa inovațiile tehnologice și design-ul inedit al dispozitivelor, înainte de a le achiziționa.

Spațiul dedicat are o suprafață de 21 mp și oferă clienților o experiență interactivă de shopping, împărțită în trei zone distincte de expunere. Altfel, la cele trei standuri, clienții vor găsi o zonă dedicată colaborării cu Pantone, un parteneriat început în 2022, care reflectă modul în care culorile și tendințele momentului au fost integrate în design-ul produselor brandului.

magazin România
Foto: Motorola

O altă zonă este concentrată pe experiența de unboxing, unde clienții vor avea posibilitatea de a observa materialele folosite pentru realizarea părților exterioare ale ultimelor generații de telefoane Motorola și de a mirosi parfumul propriu, Motorola Box, care a fost creat în urma colaborării cu Firmenich.

Nu în ultimul rând, ultima zonă dispune de un stand special în care clienții vor putea explora și testa direct cele mai noi modele din familiile de telefoane Razr, Edge și Moto G.

Scopul shop-in-shop-ului este de a atrage noi clienți care să descopere povestea Motorola din ultimii ani, dar și cele mai noi produse din principalele game. Totodată, deschiderea primului shop in shop din România vine ca parte a strategiei Motorola de a-și extinde zonele de expunere [din] România. De la începutul acestui an, Motorola a plasat în magazine 50 de standuri noi, în cele mai importante orașe din România.

– Ovidiu Boboc, Motorola Retail Sales Manager

Pentru clienții care vor să aibă întreaga experiență a brandului Motorola, magazinul care găzduiește acest shop-in-shop este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 9:00 – 21:00.

magazin România
Foto: Motorola

Sursa: Motorola

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult