Unii utilizatori Google Pixel întâmpină un bug ciudat. Telefoanele se blochează atunci când deschid Spotify

03.07.2024
Unii utilizatori Google Pixel întâmpină un bug ciudat. Telefoanele se blochează atunci când deschid Spotify

Utilizatori de Google Pixel din toată lumea raportează probleme cauzate de aplicația Spotify. Odată ce o accesează, telefonul lor se blochează și au parte de un crash.

Unii utilizatori de smartphone-uri Google Pixel se confruntă cu o eroare ciudată, care face ca telefoanele lor să se blocheze într-o buclă de pornire. Potrivit Android Authority, o problemă recentă de software pare să afecteze dispozitivele Google Pixel 6, Pixel 7 și Pixel 8, făcându-le să se blocheze după deschiderea aplicației Spotify.

Versiunile exacte de software care cauzează această problemă sunt încă neclare. Această problemă a fost observată pentru prima dată pe Reddit, unde utilizatorii au raportat că telefoanele lor s-au blocat după ce au încercat să folosească Spotify. Potrivit rapoartelor utilizatorilor, această problemă a început odată cu actualizarea din iunie.

O nouă problemă de software afectează telefoanele Pixel

Din fericire, spre deosebire de problema de resetare din fabrică ce afectează dispozitivele Pixel 6, utilizatorii își pot recupera dispozitivele efectuând o repornire forțată folosind butoanele de pornire și volum de pe laterale.

Unii proprietari spun că dezactivarea notificărilor și ștergerea memoriei cache pentru aplicația Spotify pare să rezolve problema. Cu toate acestea, metoda nu funcționează pe toate dispozitivele afectate și, în unele cazuri, oferă doar o rezolvare de moment. Deocamdată, dezinstalarea aplicației pare a fi singura metodă care funcționează, cel puțin pentru moment.

Utilizatorii care întâmpină aceste probleme raportează că, de fiecare dată când vor să redea o melodie pe Spotify, telefonul lor intră într-o buclă o buclă se blochează. Telefoanele nu se opresc complet, dar afișează mesajul de eroare „system UI is not responding”. Ocazional, acest crash de sistem se încheie prin revenirea la ecranul de blocare.

Spotify a recunoscut problema și confirmă că lucrează activ la o remediere. De asemenea, compania a remarcat că unii utilizatori se confruntă cu timpi îndelungați de încărcare atunci când încearcă să deschidă aplicația.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult