Xiaomi pregătește lansarea Redmi K80 Pro cu Snapdragon 8 Gen 4. Ce alte specificații interesante ar putea avea

13.08.2024
Xiaomi pregătește lansarea Redmi K80 Pro cu Snapdragon 8 Gen 4. Ce alte specificații interesante ar putea avea
Redmi K70 | Sursa foto: xiaomiui

Modelele Xiaomi 15 și 15 Pro vor fi prezentate în câteva luni în China. Odată cu ele va debuta și procesorul Snapdragon 8 Gen 4. După lansarea celor două telefoane, se zvonește că Xiaomi ar vrea să debuteze câteva flagship-uri sub brand-ul Redmi. Numele alese pentru acestea sunt Redmi K80 și Redmi K80 Pro.

În timp ce Xiaomi 15 și 15 Pro vor fi lansate anul acesta în octombrie, se aude că noile Redmi K80 și K80 Pro vor fi prezentate o lună mai târziu, în noiembrie. Există o mare probabilitate ca procesorul folosit pentru modelul Pro să fie Snapdragon 8 Gen 4. De cealaltă parte, modelul standard se pare că va avea varianta veche, Snapdragon 8 Gen 3.

Redmi K80 Pro: Specificații anticipate

Cât așteptăm noua serie Redmi, popularul tipster Digital Chat Station de pe Weibo a venit cu alte specificații atractive despre K80 Pro. Deocamdată, acestea sunt doar zvonuri.

Conform lui, noul smartphone va avea un ecran plat OLED – alte zvonuri vorbeau despre o rezoluție de 2K – cu margini subțiri. Conform altor vechi scurgeri de informații, display-ul ar avea și un senzor de amprente ultrasonic sub acesta. Spatele va fi fabricat din sticlă și cadrul va fi confecționat din metal. Nu vor mai exista aceleași bucățele decorative ca la modelul K70 Pro.

Sistem triplu de camere

Ar exista un singur orificiu pentru cameră. Zvonurile mai spun că telefonul va avea un sistem triplu de camere pe spate și că senzorul principal va fi de 50 de megapixeli. Acesta va fi însoțit de un obiectiv telefoto de 50 MP cu suport pentru zoom optic 3x. În plus, modelul va avea un modul de cameră rotund în colțul din stânga sus al panoului din spate.

Detalii despre procesor și baterie

Procesorul ar fi bazat pe o arhitectură nouă de 3nm și ar avea un nucleu Cortex-X925.

Nu se știu detalii exacte despre baterie, dar acum ceva timp se auzea că ar fi de 5500 mAh. În prezent se zvonește că ar fi de 6000 mAh. Se pare că va exista și suport pentru încărcare de 120W. Vom afla detalii exacte despre noile telefoane din gama Redmi K80 Pro pe măsură ce ne apropiem de data lansării.

Sursa: Gizchina

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult