Zvon: acesta ar putea fi noul design al Samsung Galaxy S25 Ultra

16.08.2024
Zvon: acesta ar putea fi noul design al Samsung Galaxy S25 Ultra
Foto: Ice Universe

Samsung a păstrat destul de constantă linia de design a telefoanelor sale premium din gama Galaxy S, fiecare model nou aducând îmbunătățiri minime în ceea ce privește aspectul și ergonomia acestor dispozitive, cu grade diferite de succes. În special, telefoanele Samsung Galaxy S Ultra, vârfurile de gamă ale producătorului sud-coreean, beneficiază de un design “pătrățos”, cu muchii ascuțite: aceste modele arată într-adevăr deosebit, însă nu sunt foarte confortabile atunci când le ținem în mână. Mai ales Galaxy S24 Ultra, cu un design și mai puțin curbat decât modelele anterioare și o greutate pe măsură.

Ei bine, se pare că Samsung este pe cale să adopte alt limbaj de design pentru viitorul model al gamei Galaxy S Ultra, cu un aspect mai rotunjit. Vestea vine din partea lui Ice Universe, leaker, dar și critic specializat pe dispozitivele producătorului sud-coreean. Ice Universe își susține teoria cu ajutorul unei imagini renderizate care ar prezenta Samsung Galaxy S25 Ultra în toată măreția sa, mult mai “rotunjită” de această dată.

Și, într-adevăr, dacă ar fi să ne luăm după imaginea publicată de Ice Universe, viitorul flagship de la Samsung nu va mai avea colțurile drepte de 90 de grade, ci un design mai rotunjit ce amintește mai degrabă de actualele modele Galaxy S24 și S24 Plus. Nu este exclus însă ca porțiunea din spate a telefonului să fie chiar și mai curbată decât cea frontală, pentru a conferi dispozitivului o formă mai ergonomică și mai comodă atunci când este ținut în mână.

Colegii de la GSM Arena au mers și mai departe, comparând în imaginile de mai jos acest render de Samsung Galaxy S25 cu aspectul actual al Galaxy S24 Ultra, dar și cu cel al viitorului flagship de la Apple, iPhone 16 Pro Max. În comparație cu modelul curent al Samsung, colțurile rotunjite ale S25 Ultra sunt evidente, însă, atunci când este pus față în față cu telefonul Apple, potențialul flagship sud-coreean păstrează un aspect mult mai “drept” decât concurența americană.

Samsung Galaxy S25 Ultra
Foto: GSMArena.com. Samsung Galaxy 24 Ultra vs. Galaxy S25 Ultra
Samsung Galaxy S25 Ultra
Foto: GSMArena.com. iPhone 16 Pro Max vs. Samsung Galaxy S25 Ultra

Sursa: GSMArena.com, Ice Universe X / Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult