Zvon: Honor Magic V3 va fi și mai subțire. Lansarea va avea loc în China luna viitoare

27.06.2024
Zvon: Honor Magic V3 va fi și mai subțire. Lansarea va avea loc în China luna viitoare

Când credeam că Honor nu pot gândi un dispozitiv și mai subțire decât Magic V2, iată că celebra companie vine cu ceva și mai și: Magic V3. Viitorul telefoanelor pliabile de format mare se arată și mai subțire! Să vedem ce mai putem afla din imaginile apărute pe net chiar înainte de lansarea oficială.

Cât de subțire va fi Honor Magic V3

Se pare că bursa zvonurilor nu-și va încetini activitatea prea curând pentru niciun fel de dispozitiv. Ceea ce, nu-i așa, constituie un motiv de bucurie pentru toți fanii tehnologiei. Ultima „victimă” sunt cei de la Honor și noul lor telefon pliabil de format mare Magic V3. Predecesorul acestuia, Magic V2, a apărut acum aproape un an și a fost cel mai subțire model pe segmentul său.

Cineva, nu dăm nume, de pe Weibo a postat câteva imagini cu noul telefon înainte de lansarea oficială. Din acestea putem observa că Honor Magic V3 ar putea avea o talie de numai 9-9.98 mm atunci când este pliat. Greutatea ar fi undeva la 220-229 g.

Posibile specificații

Conform acelorași zvonuri, Honor Magic V3 ar putea fi echipat cu un procesor Snapdragon 8 Gen 3 și o baterie între 5000-5990 mAh cu încărcare rapidă la 66 W pe fir. Telefonul ar oferi, doar în China, suport pentru conectivitate satelit și conectivitate 5.5G. Cât privește numărul de porturi: Magic V3 este echipat cu unul singur, un USB-C foarte subțire.

Telefonul va avea și o cameră de 50 MP pe spate. Cei de la Honor au numit-o „ochi de vultur”, ceea ce ar însemna o calitate deosebită a pozelor.

Preț și disponibilitate

Honor ar putea lansa modelul Magic V3 luna viitoare în China. Momentan nu se știu detalii despre preț sau ce alte țări se vor bucura de acest dispozitiv, dar vă vom ține la curent pe măsură ce le vom afla!

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult