Zvon: Xiaomi 15 Pro cu specificații de top. Lansarea va avea loc la toamnă în China

28.06.2024
Zvon: Xiaomi 15 Pro cu specificații de top. Lansarea va avea loc la toamnă în China

Xiaomi sunt puși pe treabă și vor debuta două noi telefoane în toamna acestui an în China: Xiaomi 15 și Xiaomi 15 Pro. Dispozitivele se anunță a fi primele modele echipate cu impresionantul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4. Aparent, noua variantă va fi dezvăluită tot cam în aceeași perioadă.

Specificații de vârf

Se pare că gigantul chinez Xiaomi își dorește tot ce-i mai bun pentru noile sale dispozitive ce vor fi lansate în octombrie 2024. Și ce ar fi mai grandios decât un chipset de top cum este Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4?

Digital Chat Station, cunoscut zvonac de pe Weibo, are câteva detalii interesante legate de Xiaomi 15 Pro. Conform acestuia, telefonul va fi mai ușor și mai subțire decât modelele anterioare. Ecranul va fi unul micro-curbat cu rezoluție 2K, la fel ca cel de pe Xiaomi 14 Ultra. Xiaomi 15 Pro va avea, de asemenea, un senzor de amprentă cu tehnologie ultrasonică integrat în ecran.

Camere și baterie

Noul dispozitiv al celor de la Xiaomi va fi echipat cu o cameră principală nouă și senzorul OmniVision OV50K de tip 1″. Rezoluția acestei camere ar urma să fie de 50 MP. Xiaomi s-au decis să scoată diafragma variabilă pe care o avea vechiul model. Această cameră principală va fi acompaniată de o cameră telefoto periscop cu zoom 3x Sony IMX882 și aceeași rezoluție de 50 MP.

Se pare că bateria lui Xiaomi 15 Pro va fi una de capacitate mare, dar vom ști mai multe la toamnă.

Disponibilitate

Din păcate, Xiaomi 14 Pro nu a fost niciodată disponibil oficial în afara Chinei. Este de așteptat ca același lucru să se întâmple și cu noul Xiaomi 15 Pro.

Cu specificații impresionante și tehnologie de ultimă oră, Xiaomi 15 și Xiaomi 15 Pro se anunță a fi printre cele mai puternice smartphone-uri ale anului. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă modelele vor fi disponibile pe piețele internaționale. Cel mai probabil doar consumatorii chinezi vor avea acces la ele.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult