Cât costă cel mai ieftin Smart TV vândut de Altex. Preț avantajos pentru bugete mici

24.06.2024
Cât costă cel mai ieftin Smart TV vândut de Altex. Preț avantajos pentru bugete mici

Cel mai ieftin smart TV de la Altex ar putea fi alegerea perfectă pentru clienții ce caută un televizor accesibil, dar care să ofere experiența de vizionare modernă.

Televizoarele smart au devenit norma în piață și tot mai mulți clienți caută să cumpere astfel de modele pentru a-și îmbunătăți experiența de vizionare a filmelor și serialelor preferate.

Televizorul nu mai este folosit la fel cum era folosit în urmă 20 de ani pentru utilizatorii s-au orientat din ce în ce mai mult către serviciile de streaming și au început să uite de televiziunea tradițională, iar televizorul LED Smart VORTEX V24TPHDE1S ar putea fi alegerea potrivită pentru cineva care are un buget redus sau nu vrea să cheltuie prea mulți bani, dar vrea un televizor cu capabilități smart.

Cel mai ieftin Smart TV de la Altex costă mai puțin de 400 de lei

Televizorul LED Smart VORTEX V24TPHDE1S oferă o experiență de vizionare plăcută, cu caracteristici care satisfac nevoile de bază ale utilizatorilor, totul la un preț foarte mic. Televizorul vine cu o diagonală de 60 cm și rezoluție HD Ready. Acest model este ideal pentru camerele mai mici, oferind imagini clare, cu detalii suficiente, plus capabilități de streaming de muzică, seriale și filme, fiind un televizor ideal pentru bucătărie.

Pentru rezultate deosebite ale imaginii si sunetului, poți ajusta setările video/ audio direct din telecomandă în funcție de tipul programului pe care îl urmărești. Ai opțiuni diverse de balansare a imaginii și reglare a sunetului dacă urmărești un film, o emisiune, un eveniment sportiv sau te joci pe consola.

Televizorul poate rula cele mai populare aplicații de streaming, precum YouTube și Spotify, astfel că nu veți rata niciun episod din serialul preferat și veți putea urmări videoclipurile preferate de pe YouTube direct pe televizor.

Smart TV-ul VORTEX V24TPHDE1S poate fi găsit în magazinele Altex la prețul de 399,90 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult