Cel mai ieftin televizor Full HD de 101 cm la Flanco. Retrăiți-vă copilăria cu un model deosebit

01.08.2024
Cel mai ieftin televizor Full HD de 101 cm la Flanco. Retrăiți-vă copilăria cu un model deosebit

Căutați un televizor de calitate care să nu vă spargă la buzunar și să vă aducă aminte de perioada când erați mici? Modelul Diamant 40HL4300F/C de la Flanco ar putea fi alegerea ideală dacă vă doriți un model ieftin cu caracteristici esențiale pentru o experiență de vizionare de calitate.

Diamant 40HL4300F/C: Tehnologie LED pentru imagini deosebite

Televizorul are o diagonală de 101 cm și vine cu tehnologie LED pentru imagini clare și vibrante. Deși nu este un smart TV, acesta oferă o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, care garantează detalii și culori deosebite.

Dimensiunile sale sunt de 904 x 242 x 578 mm cu stand și 904 x 78 x 518 mm fără stand, având o greutate de 5.66 kg. În plus, suportul VESA de 200 x 200 mm permite montarea pe perete pentru a economisi spațiu.

Conectivitate versatilă cu multiple porturi

Acest model include tehnologii audio precum Dolby Digital Plus, care contribuie la o experiență audio plăcută pentru urmărit emisiunile sau filmele preferate. Datorită luminozității de 180 cd/mp, imaginile rămân clare chiar și în condiții de iluminare puternică.

Modelul vine echipat cu 3 porturi HDMI și 2 porturi USB cu care puteți conecta dispozitive de stocare externă pentru a vă bucura de filmele și muzica preferate. Jack-ul pentru căști oferă opțiunea de a viziona televizorul fără să-i deranjați pe ceilalți.

Eficiență energetică și accesorii incluse

Televizorul are o clasă energetică E, cu un consum de 36 kWh la fiecare 1000 de ore, ceea ce îl face relativ eficient în comparație cu alte modele. Pachetul include baterii, cablu de alimentare, manual de utilizare și telecomandă, oferind tot ce aveți nevoie pentru a-l folosi imediat cum îl scoateți din cutie.

Televizorul Diamant 40HL4300F/C poate fi găsit în magazinele Flanco la prețul de 972 de lei.

Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul retailerului. De asemenea, pentru a lua cea mai bună decizie pentru buzunarul dumneavoastră, verificați și ofertele altor magazine care vând produse asemănătoare. Acest articol nu este sponsorizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult