Dă startul Black Friday 2024 cu cel mai ieftin Smart TV de la Flanco

28.10.2024
Dă startul Black Friday 2024 cu cel mai ieftin Smart TV de la Flanco

Sunteți în căutarea celui mai ieftin Smart TV cu tehnologie de top? Flanco aduce în prim-plan o ofertă de neratat de Black Friday 2024: modelul TCL 43V6B.

Black Friday 2024 aduce imagine 4K HDR și culori vii

Acest televizor are o diagonală de 108 cm cu rezoluție 4K și tehnologie HDR 10, capabilă să redea un contrast excepțional între nuanțele luminoase și cele întunecate.

În plus, ecranul LED oferă o varietate intensificată care îmbunătățește fiecare scenă și redă culorile într-un mod vibrant.

Sistemul Dynamic Color Enhancement, dezvoltat de inginerii TCL, analizează și optimizează constant culorile afișate pe ecran. Astfel, nuanțele sunt cu 30% mai intense comparativ cu ce vedem pe televizoarele LED clasice.

Pentru pasionații de gaming, televizorul oferă suport HDMI 2.1 și ALLM, asigurând o latență minimă și setări optimizate automat pentru jocuri.

Sunetul este asigurat de sistemul audio Dolby Audio.

Funcția MultiSound permite redarea simultană a sunetului prin difuzoarele integrate și căști, cu posibilitatea controlului individual al volumului pentru fiecare sursă.

Inovația smart continuă de Black Friday 2024

Platforma Google TV integrată centralizează întregul conținut digital într-o interfață intuitivă și personalizată.

Asistenții Google și Amazon Alexa vă permit să controlați televizorul și dispozitivele smart din casă prin simple comenzi vocale.

Cu ajutorul funcției de streaming wireless, veți putea să proiectați conținut de pe telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului, iar aplicația Google Meet îl va transforma într-un hub pentru comunicare video HD.

Performanță la super preț de Black Friday 2024

Rama minimalistă și construcția din metal premium se integrează perfect în orice ambient modern.

Cu o greutate de 8 kg și dimensiuni compacte de 957 x 603 x 185 de mm (cu stand), televizorul TCL reprezintă alegerea ideală pentru cei care își doresc să aducă cinematograful în propria sufragerie.

Consumul redus de energie electrică de doar 45 kWh la 1000 de ore de funcționare și multitudinea de porturi de conectare (3 x HDMI, USB, ieșire audio optică, slot CI+) completează acest model.

Televizorul Smart LED TCL 43V6B este disponibil la prețul de 999 de lei de la 1.399 de lei în oferta de Black Friday 2024 a celor de la Flanco.

Acest articol nu este sponsorizat. Mai multe detalii despre produs găsiți pe site-ul Flanco. Pentru a face o alegere cât mai informată, consultați și ofertele celorlalte magazine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult