Ofertă Dedeman: Smart TV UHD 4K pentru mai puțin de 1.000 de lei

04.06.2024
Ofertă Dedeman: Smart TV UHD 4K pentru mai puțin de 1.000 de lei

Dedeman are o ofertă pentru un televizor atractiv, care poate fi cumpărat în această perioadă cu un preț foarte bun. Este un smart TV ideal pentru o sufragerie.

Până la sfârșitul lunii iunie, Dedeman are o ofertă foarte atractivă pentru televizorul smart Allview 43iPlay6000-U. Acesta are o diagonală generoasă de 43 de inch (109 cm), dar impresionează prin rezoluția panoului. Televizorul va oferi o experiență de vizionare superioară grație panoului LED cu rezoluție 4K UHD (3840 x 2160) și a tehnologiei HDR.

Cu un design simplu, minimalist, televizorul se va integra perfect într-o sufragerie mai mică sau într-un dormitor. Marginile subțiri și suportul compact îl fac ușor de montat și de integrat în orice încăpere, indiferent că alegeți să îl așezați pe un dulap sau să îl montați pe un suport pe perete.

Ofertă pentru Smart TV 4K la Dedeman

Televizorul smart Allview 43iPlay6000-U face parte din seria de modele TV iPlay 6000, dispunând de un panou LED cu unghiuri largi de vizualizare, de până la 178 de grade. Playerul multimedia integrat vă permite sa redați conținut audio-video de pe un suport USB extern, fără a mai avea nevoie să folosiți vreun echipament intermediar. Doar conectați stick-ul USB la televizorul Allview și puteți vedea filmele, fotografiile sau asculta muzica dumneavoastră preferată.

Televizorul rulează sistemul VIDAA, care permite folosirea celor mai populare aplicații de streaming, precum Netflix, YouTube, Prime Video, VIDAA Free sau Disney Plus. Smart TV-ul Allview 43iPlay6000-U este disponibil la Dedeman pentru prețul de 998,99 de lei până în data de 30 iunie 2024. Recomandăm se verificați mai multe magazine pentru a găsi cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastră.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult