Smart TV Full HD ieftin la Dedeman: Transformați livingul într-o sală de cinema fără să cheltuiți o avere

08.08.2024
Smart TV Full HD ieftin la Dedeman: Transformați livingul într-o sală de cinema fără să cheltuiți o avere

Dacă vă doriți un smart TV Full HD ieftin și de calitate, Allview 40iPlay6000-F poate fi alegerea potrivită pentru locuința Dumneavoastră. Disponibil la Dedeman, acest model oferă o experiență multimedia completă, cu funcții avansate și conectivitate diversificată.

Allview 40iPlay6000-F: Dimensiuni și greutate

Dimensiunile sale sunt de 90.5 x 55.8 x 23.7 cm cu stand și 90.5 x 51.5 x 7.4 cm fără stand, iar greutatea variază între 5.55 kg și 5.6 kg. Culoarea neagră oferă un aspect modern și elegant, potrivit oricărui spațiu.

Ce specificații are

Ecranul plat, cu o diagonală de 101 cm, tehnologie Direct LED și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferă imagini clare și culori vibrante, iar unghiul de vizualizare larg de 178° asigură o vizionare confortabilă din orice colț al camerei.

Acest produs include un player multimedia integrat, ce poate reda conținutul preferat direct de pe un stick USB, fără a fi nevoie de alte dispozitive. Vizionarea filmelor, ascultarea muzicii și vizualizarea fotografiilor se vor face direct pe ecranul televizorului.

Acces la aplicațiile preferate

Televizorul permite accesul rapid la diverse aplicații TV, de muzică și platforme social media. Sunetul este de calitate datorită egalizatorului grafic, cu moduri presetate pentru diferite tipuri de conținut. Funcția Fast Power On îi permite să pornească rapid și să răspundă prompt la comenzi.

Sistemul de operare VIDAA oferă și el un răspuns rapid și o interfață intuitivă. Funcția Dolby Audio și difuzoarele dedicate asigură un sunet clar și plăcut. Cu aplicații populare preinstalate ca Netflix, Disney Plus, sau YouTube, vă puteți transforma livingul într-o adevărată sală de cinema.

Conectivitate, meniu și accesorii

Televizorul are 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, conexiuni LAN și wireless și suport Bluetooth.

Meniul acestuia poate fi setat în diverse limbi, inclusiv română, engleză, franceză, spaniolă și altele. Are o clasă energetică E, cu un consum de 36 kWh/1000h. Vine cu obișnuitele telecomandă, stand, cablu de alimentare, certificat de garanție și manual de utilizare.

Televizorul poate fi cumpărat de la Dedeman la prețul de doar 839 de lei.

Acest articol nu este sponsorizat! Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul Dedeman.ro. De asemenea, pentru a lua cea mai bună decizie pentru buzunarul Dumneavoastră, verificați și ofertele altor magazine care vând produse asemănătoare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult