Televizoare smart accesibile la Auchan. Care sunt modelele cu cele mai mari reduceri?

11.06.2024
Televizoare smart accesibile la Auchan. Care sunt modelele cu cele mai mari reduceri?

Auchan a redus prețul pentru trei televizoare smart, cu dimensiuni ce acomodează orice cameră. Prețurile pornesc de la doar 399 de lei.

Televizoarele smart au devenit norma, iar clienții caută cele mai bune variante și oferte. Smart TV-urile au devenit parte componentă a vieții moderne pentru mulți oameni, oferind mult mai mult decât simpla vizionare a programelor TV tradiționale. Televizoarele inteligente includ acces la platforme de streaming, internet sau integrarea cu diverse dispozitive inteligente din casă, putând să fie controlate inclusiv cu ajutorul unui smartphone.

Auchan oferă în perioada aceasta reduceri pentru trei smart TV-uri, pentru care prețurile pornesc acum de la 399 de lei. Cel mai ieftin dintre cele trei este Vivax 32LE115T2S2, un televizor cu diagonală de 80 de centimetri și ecran HD, ideal pentru un dormitor mai mic sau pentru o bucătărie. Este cel mai ieftin model de pe această listă, dar ar putea reprezenta o alegere foarte bună pentru cineva care caută un preț foarte bun, dat fiind că poate fi cumpărat cu 399 de lei, fiind redus de la 499 de lei.

Smart TV la mai puțin de 600 de lei

Al doilea model aflat la reducere în această perioadă este televizorul smart TCL 32S5400A. Acesta măsoară tot 80 cm în diagonală, dar oferă funcții smart grație sistemului de operare bazat pe Android. Astfel, puteți folosi aplicații precum YouTube, Netflix, HBO Max și multe altele pentru a viziona filmele și serialele preferate. 

Pe lângă faptul că este un televizor ce rulează Android TV, TCL 32S5400A dispune de un panou HD, care beneficiază și de tehnologia HDR 10, care ar trebui să contribuie la o calitate mai bună a imaginii. În plus, dimensiunile compacte și designul modern, cu margini foarte subțiri, îl fac perfect pentru un dormitor. Prețul pentru acest model este de 599 de lei.

Reducere pentru Smart TV 4K cu diagonală generoasă

Ultimul, dar nu cel din urmă, este smart TV-ul TCL 58P635, cel mai mare și mai tehnologizat dintre cele trei. Cu un panou 4K UHD de 146 cm în diagonală, este un televizor ideal pentru sufragerie, un panou care va oferi o experiență cinematică foarte bună. Imaginea de calitate superioară este combinată cu sistemul de sunet certificat Dolby Atmos, iar sistemul de operare Google TV este deja un standard recunoscut în industrie, care oferă cele mai funcții pentru televizoarele inteligente.

Prețul pentru acest televizor smart este de 1.499 de lei în momentul redactării acestui articol, fiind redus de la 1.699 de lei.

Acest articol nu este sponsorizat! Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul Auchan.ro. De asemenea, pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră, vă recomandăm să verificați și ofertele altor magazine care vând produse asemănătoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult