Căutați un televizor LED de calitate la un preț accesibil? Altex are două oferte sub 320 RON

19.08.2024
Căutați un televizor LED de calitate la un preț accesibil? Altex are două oferte sub 320 RON

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, alegerea unui televizor potrivit poate transforma complet modul în care te bucuri de divertisment.

Cele două oferte de la Altex, Vortex V24R6212 și Schneider 32-SC410K, sunt două opțiuni ideale pentru oricine dorește să se bucure de imagini clare și sunet de calitate la un preț accesibil.

Televizor LED VORTEX – 319,92 RON

Pentru cei care caută un televizor mai compact, dar performant, acest model de doar 319,92 RON este o alegere bună.

Cu o diagonală de 61 cm și o rezoluție HD de 1365 x 768 pixeli, acesta oferă o claritate a imaginii la nivel bun și un consum redus de energie: 42 kWh.

Fie că urmăriți un film sau vă jucați, veți fi mereu transpus în mijlocul acțiunii datorită imaginilor redate cât mai aproape de realitate. Timpul mic de răspuns asigură o experiență cinematografică autentică.

Modelul este dotat cu porturi USB, HDMI, VGA și ieșire pentru căști, permițându-va să conectați o gamă largă de dispozitive externe.

Televizor LED SCHNEIDER – 319 RON

La un preț de doar 319 RON, acest dispozitiv este echipat cu cele mai recente tehnologii pentru a asigura o experiență vizuală de top.

Cu o diagonală de 80 de cm și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, fiecare detaliu este surprins cu o claritate deosebită. Ecranul LED aduce imagini vii și economii semnificative de energie: 60W per 1000 de ore.

Televizorul permite conectarea mai multor dispozitive, astfel că veți putea reda cu ușurință atât videoclipuri, cât și imagini direct de pe dispozitivele Dumneavoastră portabile.

În cazul ambelor modele puteți ajusta setările video și audio direct din telecomandă, în funcție de tipul programului pe care îl urmăriți.

În ceea ce privește sunetul, cele doua produse au difuzoare stereo care oferă o profunzime a sunetului ce adaugă un plus de realism fiecărei scene. Ele pot fi conectate cu ușurință la un sistem audio home cinema, pentru o experiență audio completă.

Indiferent dacă alegeți Schneider 32-SC410K sau Vortex V24R6212 de la Altex, vă veți bucura de un televizor cu imagini clare, sunet de calitate și o conectivitate versatile, totul la un preț accesibil.

Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul retailer-ului. De asemenea, pentru a lua cea mai bună decizie pentru buzunarul Dumneavoastră, verificați și ofertele altor magazine care vând produse asemănătoare. Acest articol nu este sponsorizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult