DAEMON Tools Lite v4.40.1

Autor: George Adrian Olteanu 10.01.2011
Daemon Tools Lite este unul dintre cele mai populare programe de emulare media pentru Windows 7, Vista şi XP, disponibil pentru utilizare în mod gratuit.

Daemon Tools Lite este unul dintre cele mai populare programe de emulare media pentru Windows 7, Vista şi XP, disponibil pentru utilizare în mod gratuit.

Daemon Tools Lite permite utilizarea de imagini CD, DVD şi Blu-ray, bazate pe format CUE/BIN, ISO, MDS, dar şi formate proprietare ale unor aplicaţii ca Blindwrite, Diskjuggler, CloneCD, Nero Buring Rom şi versiunea free Nero BurnLite (download Nero BurnLite 10 Free).

Daemon Tols îţi permite să păstrezi neatinsă colecţia personală de discuri optice, înlocuite de fişiere imagine cu conţinutul acestora, salvate pe harddisk pentru o gestionare mai uşoară şi acces rapid informaţiile dorite.

Aplicaţia include şi o serie de facilităţi avansate pentru rularea titlurilor de jocuri PC prevăzute cu sistem de protecţie împotriva copierii neautorizate. Daemon Tools permite utilizarea imaginilor CD/DVD protejate cu tehnologie Securom, Safedisc, Lockblocks, Laserlock, CDCOPS şi ProtectCD.

Daemon Tools Lite permite crearea unui total de patru unităţi virtuale pentru montarea imaginilor CD/DVD, accesate din icon-ul vizibil în system tray. Locaţia pe harddisk a ultimelor imagini CD/DVD accesate este memorată automat pentru un accesări ulterioare, cu posibilitatea de a monta automat imaginile preferate la fiecare start al sistemului.

Printre noutăţile aduse de DAEMON Tools Lite v4.40.1 se numără:

  • posibilitatea instalării pe medii de stocare portabile, pentru utilizarea pe alt calculator
  • includerea unui meniu de autorizare pentru montarea imaginilor CD/DVD partajate în reţea
  • update la driverul de emulare SPTD 1.76
  • includerea unui driver de emulare cu funcţionalitate de bază, pentru utilizarea fără suport SPTD
  • un design îmbunătăţit pentru interfaţa aplicaţiei

 

DAEMON Tools Lite v4.40.1 nu oferă suport pentru sistemul de operare Windows 2000.

Tags: