Accesorii auto cu prețuri mici, disponibile la Kaufland. Oferă inclusiv produse de siguranță

25.07.2023
Accesorii auto cu prețuri mici, disponibile la Kaufland. Oferă inclusiv produse de siguranță
Foto: Profimedia Images

Kaufland are, în săptămâna care urmează (26 iulie – 1 august), o ofertă bogată de accesorii auto, inclusiv elemente de siguranță auto obligatorii. Produsele sunt disponibile la prețuri foarte bune. Iată care sunt articolele care ne-au atras atenția:

Extinctor auto la prețul de 50 de lei.

Triunghi reflectorizant la prețul de 15 lei.

Trusă medicală la prețul de 30 de lei.

Neregulile, la momentul controlului efectuat, la kit-ul de siguranță auto (care trebuie să includă trusă medicală, două triunghiuri reflectorizante și stingător pentru incendii, omologate) se sancționează cu amendă cuprinsă între 580 de lei și 725 de lei, potrivit ProMotor.

Citește și: Dedeman: 2 produse care te răcoresc garantat pe caniculă, disponibile cu preț redus

Parasolar cu folie din aluminiu la prețul de 6 lei.

Interesant este dispozitivul auto 5-în-1 MyProject disponibil la prețul de 50 de lei. Acesta permite verificarea presiunii aerului din anvelope, adâncimea benzii de rulare a anvelopelor, include lanternă LED, ciocan de urgență și dispozitiv de tăiat centuri de siguranță. Informațiile sunt afișate pe display-ul încorporat.

Kaufland oferă, de asemenea, un aspirator auto la prețul de 80 de lei. Dispozitivul are putere de 90 W și se conectează la priza de 12 V a mașinii. Sunt oferite trei capete de aspirare, inclusiv unul cu perie.

Tot la priza de 12 V se conectează și mini-compresorul auto Unitec, oferit la prețul de 45 de lei. Dispozitivul are manometru, presiune maximă de 18 bar și cablu cu lungime de 2,8 metri.

Sunt disponibile, de asemenea, ștergătoare auto, marca MyProject, la prețul de 9 lei bucata.

CITEȘTE ȘI:

Oferte bune pentru pescarii amatori, în curând la Lidl. Setul cu care mergi direct pe baltă

Dedeman: 2 produse care te răcoresc garantat pe caniculă, disponibile cu preț redus

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult