Apple oferă primul acumulator extern, accesoriu oficial pentru iPhone 6s

Autor: Aurelian Mihai 08.12.2015
Apple oferă primul acumulator extern, accesoriu oficial pentru iPhone 6s

Într-o mişcare gândită să ˝muşte„ din piaţa producătorilor de accesorii pentru iPhone, Apple a anunţat o baterie externă pentru iPhone6, promiţând până la 25 ore de autonomie suplimentară.

Luând forma unei carcase de protecţie pentru iPhone, accesoriul confecţionat dintr-un material flexibil capabil să amortizeze şocul eventualelor căzături include o baterie destul de voluminoasă. Apărând ca o cocoaşă pe spatele telefonului, acumulatorul suplimentar aproape că dublează grosimea acestuia. Compromisul făcut la partea de ergonomie este însă compensat de faptul că scăpăm de cabluri şi nu mai trebuie să ducem grija unui alimentator portabil.

Apple iPhone 6s Smart Battery Case

Accesoriul prevăzut cu port Lightning rămâne conectat permanent la telefonul mobil, suplimentând bateria acestuia atunci când este nevoie. Mai departe, conectorul prevăzut în partea de jos permite folosirea cablului Lightning pentru a încărca simultan atât acumulatorul extern, cât şi cel intern.

Oferit la preţul de 99 dolari, accesoriul numit iPhone 6s Smart Battery Case cu siguranţă nu este nici cel mai ieftin, nici cel mai arătos produs de acest tip disponibil pentru noua serie iPhone. Promovat ca şi accesoriu oficial pentru iPhone 6s, mai bun şi mai de încredere decât produsele similare oferite de terţi, produsul are menirea de a creşte veniturile companiei atrăgând şi mai mult din bugetul alocat de utilizatori pentru accesorii opţionale.

Tags: